Nerveus (DS 13)

Verslag

De eerste wedstrijd van het seizoen. We zijn er klaar voor. De meesten hebben gezonde spanning. Evelien en Yana zijn nerveus voor de wedstrijd. Apollo tegen de dames in oranje ?.

Even wennen aan alle posities. Iedereen staat vaak op zijn plek. Dafne heeft een mooi killer block. Dankzij Anna maakt Kim een mooie B aanval. 25-23

Klaar voor de tweede set. We beginnen met de serve. We stonden voor en weer achter en weer voor en weer achter. Helaas bleef het achter.

Majo maakt een killer block en de tegenstanders werd een beetje chagrijnig. But on this set Yana makes an beautiful point. She was suprised by herself. Celeste is ook op gang gekomen ze maakt kikker sprongen wanneer ze haar mooie diagonale aanval op mid viert.

Tijdens de vierde set maakte wij het ook nog even spannend in het midden. Gelukkig kwam Milou met een mooie serve terug. En bracht Kim T. ook een mooie aanval en kwamen de punten binnen. De coach van de tegenstander wilde aan het einde geen time out aanvragen de speelsters moesten het zelf oplossen bij 24-21. Ja deze set was ook voor ons.

Liefs dames 13

Details

Datum Tijd
18 september 2020 20:00

Resultaten

Team1234
DS1325192725
Arcade Pollux DS 323252521

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland