Lijnen basketbalspel (DS 12)

Verslag

Vandaag mogen we naar Enschede! Ter voorbereiding stuurt Sem een filmpje over hoe de bestuurder zich moet gedragen in het verkeer. Met de nadruk als er een knappe vent achter het stuur zit! Thanks Sem we zien je na de wedstrijd! Een aantal besluiten toch maar op de fiets te gaan vandaag. Op Sem na zijn we vandaag compleet. Zelfs onze twee coaches Koen en Djorro zijn aanwezig. Zullen dit voortekenen zijn van een winst? Of juichen wij nu te vroeg? Of waren de sportievelingen toch te fanatiek met het fietsen?

Eerste set we moeten er allemaal even inkomen. Halverwege de set staat Stefanie klaar. Buiten het veld! Oeps! Al die lijnen maken het niet duidelijk. Per ongeluk wordt er door Kim V nog een set net over het net gespeeld. Dit hadden ze niet verwacht.

Tweede set. Kim T ambieert om libero te worden en pakt de ballen onderhands. Oh toch niet de bovenhandse aanval komt terug. De coaches roepen: ‘blok blok blok’. Dafne denkt ‘slaan, slaan slaan’. En ja hoor daar is één punt! We staan best achter, maar komen nog goed terug.

De derde set beginnen we met een paar goede blocks van Kim en Celeste samen. Dat gaat lekker. Helaas verliezen we een klein beetje focus en loopt de tegenpartij wat uit. Maar we herpakken ons hoor. Marjolein weet het ze goed moeilijk te maken door de ballen perfect in de gaten te plaatsen. Carmen weet een bal recht omhoog te slaan en ja die hadden ze niet verwacht hè… Punt!!! Door wat kleine foutjes staan we nog wel achter. Helaas na nog een harde aanval van de tegenpartij hebben we deze set verloren.

Maar de vierde set gaan we vol goede moed in; dat laatste puntje gaan we pakken hoor! Oei moeilijke bal, hoewel hij niet over het net ging wist Kim v hem wel bijna in de basket te krijgen dat is ook knap toch? Marleen is scherp en tikt de bal heel sneaky vlak achter het net. Dafne valt lekker aan hoor, de ene na de andere bal weet ze met kracht over het net te slaan! Helaas heeft het niet mogen baten. Ook dat laatste puntje mogen we jammer genoeg niet meer naar huis nemen ?.

Afsluiten in de douche. Je hebt echt leuk haar. Je hebt een leuke kut (cut). We houden anoniem wie deze uitspraak heeft gemaakt.

Helaas hebben ze bij Harambee geen wijn. Maar… ze hebben wel een fles Cava. Dat komt ook zeker goed! Op naar het teamuitje. Wij danken Stefanie alvast voor de organisatie!

Publiek bedankt voor het kijken. Ook ons mini publiek! Tot volgende week dan spelen we weer thuis.

Details

Datum Tijd
2 oktober 2021 16:00

Resultaten

Team1234
Harambee DS 825252525
Dames 1215191713