Isi vol of isi leeg of risicovol?! (DS 11)

Verslag

We mogen weer de eerste wedstrijd van het jaar!

Set 1
De tegenstander start met serve. Carol blokt ze daarna af in de aanval! 1-0. Rosan weet een ketser met haar serve t slaan 2-0. Lekker meiden! Daarna helaas uit maar de tegenstander dacht er precies hetzelfde over. Wij helaas ook terug. Met wat chaos en een boog bal over het net valt het midden in het veld bij de tegenstander op de grond 5-2. Mooie serve van Stephanie de pass ging helaas wat minder 5-3. De tegenstander is goed bezig met uit serveren 6-3. Af en toe passen we de bal gelijk naar de overkant, jammer net te snel over het net. Gelukkig met een touche van de tegenstander is er ene punt voor ons 7-4. Amber weet het net te vinden met de serve. Langzaam aan komen ze nu dichterbij 7-8. Rosan weet met een peilbaar de hoek te vinden 8-8. Botsing van Kim en Stephanie 8-9. Het wordt wat spannender. Tijd voor een time out 8-10. Tips rust en minder fouten maken. Daar gaan we voor. De pass gaat al zichtbaar beter. Helaas nog geen punt 8-11. Ja de tegenstander begint ook fouten te maken 9-12. Serve komt met een kneiter van een serve. Ace! Ace! En nog eentje! 11-12. En ja hoor 12-12! En weer een ace! 13-12 en ja hoor ze is op dreef. This girl is on fire ?! Lekker Rosan. Tja voor de tegenstander was het wachten op een uit serve. 14-13. Helaas blokje was net niet goed genoeg 14-15. Gelukkig maken hun ook nog een fout en het is 15-16. Mooi Kim, lekker Sem 16-16. Dikke pech de bal valt in het midden. Carol probeert nog maar ja de buitens gaan niet 16-18. Tijd voor een time out 16-19. We laten ze een beetje weg lopen en dat klopt 16-20. Bal in het net door tegenstander dus nu staat het 18-23. Maar jammer genoeg gaat de bal in het net aan onze kant stand is 20-24. Kim en Kim wisselen.
Tegenstander speelt de bal uit 22-24. De bal valt in het midden bij de tegenstander waar niemand hem heeft dus nog meer punten 24-24. Het wordt nog een spannende set. Het gaat gelijk op. Ze maken het heel spannend het staat nu 25-25 door een bal in het net aan onze kant. Kim V slaat de bal helaas uit dus punt voor tegenstander 26-27
Jammer genoeg verliezen we de eerste set met 26-28

Set 2
Begin van de tweede set zijn we vergeten. Oeps ? Het staat 12-02 voor apollo in de 2e set als gwen mij eraan herinnert dat er ook nog een wedstrijdverslag moet komen voor deze set. Aangezien de stand kan ik jullie vertellen dat het lekker gaat. 13-5. Carol speelt hem prachtig in het gat. De omas aan de andere kant proberen het wel maar wil nog niet echt lukken. Rosan duikt op de grond maar helaas gaat de bal uit. Kim V maakt een mooie punt helemaal achterin de hoek. Sem wordt gewisseld voor Evelien. Het staat 17-07. Kim is goed bezig en ziet precies alle gaten, waar ze natuurlijk ook naartoe speelt en zo maakt zelf de punten. 18-11. 18.12. 2x gespeeld aan inze kant er heerst een klein beetje chaos. Netfout aan de andere kant maakt dat we weer kunnen scoren. Het gaat niet zo lekker en een time-out wordt aangevraagd. 19-17. 20-19. Oh waarom maken we het ook zo spannend??? 21-20.21-21. Rosan heeft een mooie aanval! 23-22.23-23 nog1!!!. 25-23

Set 3
We beginnen met een achterstandje. De tegenstander heeft onze moeilijke plekjes door. 5-0 achter is niet best. En heeeeule tactische time out bezorgt ons een punt, waarvoor dank Koen en Djorro! Een heel erg mooi blok van Amber volgt. Sem pakt een hele mooie bal vlak voordat die de grond raakt, zelf wordt ze wel volledig gevloerd maar hé alles voor het goede doel. Een hele mooie verdediging van Kim zorgt dat de tegenstander er wederom niet in slaagt een punt te scoren. Helaas maakt Amber even een einde aan onze puntenstroom door in het net te serveren. Ze maakt het wel direct goed door direct een punt met een mooie aanval te eisen. Gratis puntje omdat de tegenstander graag even een voetje buiten de lijn wilde zetten; avontuurlijk hoor meid. Ook Evelien scoort een punt door de bal heel beheerst over het net te pasen. Helaas slaat ze er daarna eentje vol in het, ach ja dat kan ook gebeuren. Gwen weet de bal heel strak nog net over het net te krijgen, goed gedaan! Carol serveert onder het net door; dat is een kratje bier trakteren hè! 11-12 ? Kim heeft een paar loeiharde serves, hoppaaa. Amber rescuet ons again door hele snelle reflexen. Na een hele lange serve reeks van Kim is dan nu eindelijk de tegenstander aan serve. Jongens ik ben helemaal vergeten jullie tussentijds van de stand op de hoogte te houden maar inmiddels staan we 24-13 voor. Wat doen we dat toch goed hè deze set. Eeeeeeeen gewonnen. Wat een toppers zijn het!! Houden we dit vast tijdens de rest van de wedstrijd?

Set 4
Ohohoh Rosan vergeet volledig ons de puntjes toe te kennen; zo winnen we nooit hè?! Nja we winnen ook niet als je vol in het net serveert, hè Sem? ? Djorro denkt nu is het klaar, tijd voor een time-out. We staan ook met 6-2 achter. Evelien heeft nog een mooie aanval. Rosan komt er in voor Evelien; laat ze maar even een poepie ruiken. Ik moet wel zeggen dat het hier sowieso al niet meer al te fris ruikt, wat een zweet gutst hier in het rond. De stand: 11-3 achter. We krijgen nu ook versterking van Kim in de plaats van Gwen: zet hem op! Moet je hem alleen niet direct in het net slaan hè Kim. Oppassen we wisselen zo weer terug ?. Vervolgens slaan we ook nog even de bal uit. We zijn aan het klooien. En daar komt Rosan met een aanval op de achterlijn woeehoee. Hele mooie safe van Sem. Amber maakt ook nog even een hele mooie princessensprong. Sem scoort nog even een punt tussen de bedrijven door. Carol scoort daarna ook met haar serve. En Sem is helemaal in fire die scoort weet met een blok. Kim valt aan en scoort ook. We werken onze achterstand langzaamaan weg. We staan nu nog 16-11 achter. Het één tweetje met de Kims gaat net niet helemaal goed wat ons een punt kost. Gelukkig krijgen we er wel weer eentje gratis terug van de tegenstander, dat is toch best sympathiek. Hmm het gaat weer even wat minder. Het sympathieke is er nu wel af, we staan met 20-13 achter. We klungelen eigenlijk steeds meer en meer. We verliezen uiteindelijk met 25-15, niet best… Dat wordt een vijfde set.

Set vijf!
Even de moed verzamelen we moeten er voor gaan. We staan er weer lekker in. En we winnen uiteindelijk de set met 15-10.

We hebben gewonnen. Op naar volgende week. Amber en Carol bedankt voor het invallen! En publiek bedankt voor het aanmoedigen.