Ik wil echt een keer winnen, aldus Dyonne (DS 12)

Verslag

Met maar liefst 6 auto’s en 7 spelers en twee coaches op naar Vasse. Wie bedenkt dan ook dat we 7 uur gaan spelen. Anouk rijdt bijna in de sloot maar verder ging het best goed de heenweg dan! De weilanden en koeien hebben we begroet met een flinke karaoke sessie in de auto bij Anouk. Het is Tessa gelukt om meerdere rondjes in Vasse te rijden. Wij vinden dat best knap! De parkeerplaats staat dan ook vol met auto’s van Apollo!

Rustig waren we aan het omkleden. Kwam er een andere vrouw binnen die dacht ook te spelen vandaag. Maar helaas!

De eerste set stonden we met 3-10 voor. Hoe we deze dan ook uit handen hebben gegeven met 25-23 snappen we dan ook niet.

Tweede set we gaan ervoor. Want ja Dyonne wilde wel een keer een wedstrijd winnen. Tijdens de wedstrijd had Kim een kanon van een serve! Rechtdoor ging best mooi. Alleen zegt Koen Oeh! Aan de kant. We hebben de set dan ook gewonnen met 18-25.

We kregen nog even te horen dat we weer net als het begin van de tweede set moesten gaan spelen. Koen had ook een mooi kladblok bij zich die hij als aanwijs blok gebruikte. Dankjewel Koen! Hoeveel plekken waren er ook al weer waar we wel konden scoren? (18-25)

De vierde set. Zal dit de laatste zijn. Wij vinden van wel. En dat hebben we dan ook gedaan. Sorry scheids, dat Kim jouw erbij van het bok heeft geslagen met haar serve! (17-25)

Dames 10 gefeliciteerd met jullie kampioenschap!!

Dames 12

Details

Datum Tijd
5 april 2019 15:55

Resultaten

Team1234T
Dames 12251818171
Tegenstander232525253

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland