HS 6 revancheert zich tegen Amicitia

Verslag

Na een paar weken last te hebben gehad van writers block zijn we weer back in action.

De return tegen de mannen van Amicitia, vorige keer verloren met 3-1, dus we hadden wat te bewijzen. Opkomst was een beetje mager met 8 man. Als backup hadden we Djorro nog, die 2 uur voor de wedstrijd geland was met een vlucht uit Amerika. Gelukkig hebben we hem niet nodig gehad en kon hij mooi slapen op de bank.

De coaches waren druk dus daarop moesten we ook iets verzinnen. Gelukkig kon Stef nog een gaatje in zijn agenda vinden en hij heeft ons prima gecoached. Bedankt daarvoor!

We speelden een mooie wedstrijd waar we met vlagen veel punten scoorden en dus vaak ruim voor stonden. Af en toe viel onze druk en concentratie weg waardoor het soms spannender werd dan nodig, maar zodra we de service van de tegenstander onder controle hadden konden we de sets mooi afmaken. Vooral Roel was in vorm, scoorde veel vanaf de A. Eindstand 0-4.

Na de tijd mooi afgesloten bij het jubileumfeest in de veste. Volgende week begint het echte werk, de wedstrijd tegen Markel-Up, de nummer 1, waar nog veel te halen valt (misschien zelfs het kampioenschap!), dus daar kunnen we ons nu klaar voor maken.

~Jelle

Details

Datum Tijd
25 maart 2019 16:55

Resultaten

Team1234
Tegenstander13211118
Heren 625252525

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland