Het is wat, was het maar wat (DS 12)

Verslag

Vandaag moeten we tegen de nummer 3! Niks te verliezen dus vol voor gaan. Dat wij in de eerste set niet in het veld stonden is te zien. Zullen we het daar maar niet verder over hebben? Goed plan!

In de tweede set kwam canon Carmen in actie. En zat Celeste er goed bij in het blok. Kim T haar pass was vandaag heerlijk. Deze set ging dus wel echt beduidend beter. We hadden ook onze coaches Djorro en Koen beloofd dat we tenminste 10 punten zouden halen. Nou dat hebben we toch wel by far gehaald!

In de derde set komt er een serve reeks van Kim V. We staan warempel voor! Marleen was weer terug van quarantaine, ondanks dat ze sneller vermoeid was had ze een mooie aanval. We kwamen zo dichtbij…. Maar het was toch niet genoeg.

In de laatste set zat Sem lekker bij alle ballen. Stiekem heeft Stephanie nog een puntje gesprokkeld. Als je bedenkt dat we begonnen met een achterstand van 10-0 hebben we het nog redelijk gedaan.

Dit was niet zo onze wedstrijd… We gaan ons verdriet maar wegdrinken bij Marjolein onder het mom: Ik ga het niet heel laat maken, maar gewoon heel vroeg.

Details

Datum Tijd
19 november 2021 20:00

Resultaten

Team1234
Dames 123182112
Twente-Sparta DS 225252525

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland