Heren 5 sleept eerste puntje binnen

Verslag

Na de verschrikkelijke blamage van vorige week, zijn de boys weer terug in actie.

Afwezig deze week waren de Vries en Quinten, beide met een kutsmoes en ’toevallig’ op dezelfde datum dat FIFA 2020 uitkomt.
Beide coaches waren blijkbaar ook op de hoogte van deze gebeurtenis, want ze lieten het ook afweten.

Na de hele club zonder succes af te hebben gezocht naar vervanging zei Joost Boonstra (met een flinke zucht) dat hij wel een gaatje in zijn drukke agenda kon vinden. En wat ons betreft heeft hij topwerk geleverd. Ook Jos liet zijn gezicht nog even zien, maar was snel weer weg.

Set 1:
We begonnen redelijk stabiel, maar al gauw vielen er gaten. Servedruk was niet hoog en oplosballen werden niet slim geplaatst, waardoor de tegenstander ons hard aanpakte over de mid. Nadat Joost ons de weg wees kwamen we redelijk terug, maar helaas te laat. Setstand 19-25.

Set 2:
De 2e set werden we dan eindelijk wakker. Door de eigen fouten te verminderen, een hoge serve/aanvalsdruk toe te passen en wat tactische wissels van Joost wisten we ATC flink onder druk te zetten. Ze hadden daar geen antwoord op waardoor wij er met de winst vandoor gingen. Setstand: 25-17.

Set 3:
Opdracht simpel, doorgaan waar we mee bezig waren. Echter wist ATC zich ook weer te herpakken. Hierdoor gingen we gelijk op tot een stand van 23-24 voor ATC. Uitgerekend op dit moment wist onze mid een subliem killblock te plaatsen op buiten, waardoor we weer gelijk opgingen. Helaas maakte hij ook de kritieke fout door de bal het volgende punt in zijn eigen veld te slaan, dus ging ATC er met de winst vandoor. Setstand 24-26.

Set 4 hadden we duidelijk de knollen op, dus gauw vergeten. Setstand 13-25.

Ook al laat de score het niet zien, was het een prima wedstrijd waar we wel trots op mogen zijn.

Ook de Vries hebben we de uitslag laten weten, verloren met 0-4. Oh nee toch niet, 1-3.

Details

Datum Tijd
27 september 2019 20:00

Resultaten

Team1234T
Heren 5192524131
ATC HS 1251726253

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland