Heren 2 kampioen

Verslag

Dit seizoen werd er slechts één competitiewedstrijd verloren. Toch duurde het nog tot 6 april tot heren 2 zich eindelijk kampioen mocht noemen. Speciaal voor de gelegenheid speelden we een thuiswedstrijd op zaterdag. Zodoende konden ook alle kinderen en aanhangers vanaf de tribune van dit heugelijke feit genieten.

Eerder die middag waren de mannen al samen gekomen voor een gebalanceerde lunch in de tuin van de aanvoerder. Waanders had voor enkele kilo’s kwaliteitsvlees gezorgd en bereidde dit met veel liefde op zijn barbecue. De meningen liepen uiteen of dit de optimale voorbereiding voor een wedstrijd zou zijn, maar gezellig was het zeker.

Voor een redelijk goed gevulde tribune werd er stroef begonnen aan de wedstrijd tegen Markel-Up. Ondanks dat er maar één (of twee, wat was het nou eigenlijk) sets nodig waren voor het kampioenschap hadden de mannen van heren 2 zich een klinkende 4-0 als doel gesteld. Hier zou Apollo 8 heren 3 namelijk erg bij gebaat zijn aangezien zij de Markeloërs nog onder zich moeten houden om degradatiewedstrijden te ontlopen. Die zelf opgelegde druk en het aanstaande kampioenschap veroorzaakten wellicht het wat verkrampte spel van de Bornenaren. Maar kwaliteit verloochent zich niet, dus toen de big points werden gespeeld werd, ouderwets, het verschil weer gemaakt.

De ban was gebroken en Markel-Up werd vakkundig aan de kant gezet. Gelukkig hadden we er de afgelopen weken tijdens de trainingen alles aan gedaan om allemaal topfit te zijn / blijven. Coach Boevink was net op tijd terug van zijn maand Down-Under en kon dus iedereen speeltijd gunnen.

Kortom, iedereen was dorstig na de laatst geslagen bal. Gelukkig boden de sympathieke Markeloërs uitkomst door een krat Grolsch tevoorschijn te toveren. Hierna konden de felicitaties in ontvangst worden genomen en schijnt er in de kantine nog een klein feestje gevierd te zijn.

Details

Datum Tijd
8 april 2019 18:00

Resultaten

Team1234T
Heren 2252525254
Tegenstander211721160

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland