Heren 2 bleek een te heet vuur voor Aastad

Verslag

In een, inmiddels verwijderde, voorbeschouwing op de wedstrijd sprak Aastad de hoop uit om via Apollo 8 de grijze middenmoot te verlaten. Men had tenslotte al voor hetere vuren gestaan. Achteraf bleek dat toch vooral bravoure. Slechts één set wisten de Almeloërs winnend af te sluiten.

In de eerste set leek het hier overigens helemaal niet op. Heren 2 combineerde dat het een lieve lust was en het eerste team van Aastad werd naar alle hoeken en gaten op het veld in De Veste gestuurd. Alles wees er op dat dit wederom een snelle 4-0 zou gaan worden.

Maar in de tweede set kwam er een kink in de kabel. Door hoge servedruk van Aastad kreeg Apollo 8 moeite om de ballen bij de spelverdeler te krijgen en werd er te geforceerd gespeeld met veel persoonlijke fouten en setverlies tot gevolg.

Gelukkig was dit slechts een kort dipje en kon in de derde en vierde set het gas weer losgetrokken worden. De tweede set bleek een incident en Aastad kwam er daarna niet meer aan te pas. 3-1 voor Apollo 8 heren 2 en daardoor zijn we nog altijd de trotse koploper van de promotieklasse met 7 punten voorsprong op nummer 2, Devoc.

A.s. weekend nemen we even rust om volgende week twee wedstrijden te kunnen spelen. Allereerst mogen we op woensdagavond tegen Apollo 8 heren 3 spelen om twee dagen later, op vrijdagavond, aan te treden tegen de nummer 4: Harambee heren 2. Wellicht zien we jou op de tribune of aan de bar. Tot dan!

Details

Datum Tijd
14 februari 2019 20:00

Resultaten

Team1234T
Heren 2251625253

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland