Heren 2 begint 2020 met nipt verlies in Twello

Verslag

“Wie rijden er?”. “Hoeveel auto’s hebben we zaterdag?”. “Is er genoeg ruimte voor iedereen voor de heen- en de terugweg?” De wekelijkse voorbereiding van het tweede van Apollo begint uiteraard met dit traditionele vragenrondje, u kent het wel. Onder het genot van een biertje of voor de dry-januaristen een non-alcoholische variant wordt steevast de reeds gemaakte autoplanning gewijzigd. Spreken van een autoplanning is eigenlijk teveel gezegd, u moet het meer als een richtlijn zien, aangezien dit op de dag van de match alsnog gerust enkele wijzigingen plaats kunnen vinden. De heren van het tweede staan uiteraard bekend als een groep zeer gedisciplineerde jonge mannen, het is dan ook zeer het vermelden waard dat er significant minder sigaretten werden opgestoken op de laatste training voor de wedstrijd.
De dag van de wedstrijd.

Na een rustige rit richting Twello bleek de goede voornemens toch ergens in de kiem gesmoord te zijn alvorens tot volledig wasdom te blijven. Daarom een tip voor de lezer; geachte stopper, gooit u alstublieft niet het rookwaar in de prullenbak. Al die pakjes ongebruikte sigaretten zullen toch moeten worden vervangen als, of nee … wanneer U weer begint. Philip Morris dankt u vriendelijk. Bij deze een voorstel: misschien kan de kantine van de sporthal bijspringen. Laat ze de sigaretten inleveren en tegen betaling terugkopen. Dan bent u alsnog uw geld kwijt en zo kunnen ze bij de kantine ook het gat in de begroting ontstaan door de nog-steeds-niet betaalde bonnetjes ook gedicht worden. Met als bijkomend voordeel vriendelijker barpersoneel.

Laat ik het eens over een wedstrijd hebben. De vorige wedstrijd tegen voorwaarts verliep eigenlijk niet heel veel anders dan deze. De ene set werd gewonnen door de ene partij en de volgende gewonnen door de ander, en andersom. Het werd weer een klassieke vijf-setter. De eerste set verliep soepel voor Apollo. Het ging een tijdje gelijk op waarna de eindsprint van Apollo de winst opleverde. De Tweede set verliep niet heel anders, maar hier kunt u dan Apollo vervangen voor Voorwaarts. Wat wellicht bijgebleven is, is dat er met weinig servicedruk werd gespeeld. Dat er in de vierde set juist een serie goed geserveerd werd door Voorwaarts. Verder kan ik er vrij weinig over zeggen. Naar mijn mening heeft iedereen een duit in het zakje gedaan en lag het niveau aardig gelijk tussen beide ploegen. Bij deze wil ik Koen bedanken voor het meedoen. Hoewel hij eigenlijk plannen had in het zuiden des lands maakt hij toch de tijd vrij om bij dit zooitje (on)geregeld mee te doen.

Auteur: Arjen Lubberts

Volgende thuiswedstrijd Heren 2: zaterdag 18 januari om 16:00 uur tegen Weghorst Makelaardij WVC Volley Heren 1  

Details

Datum Tijd
11 januari 2020 17:00

Resultaten

Team12345T
Heren 22522251692
Tegenstander20252025153

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland