Heren 1 oppermachtig tegen Webton HS 2

Verslag

De eerste set begonnen we direct sterk! Met een voorsprong van 13-7 maakten we paar mooie punten met de sterkte bloks!
Met Smienk die zeer mooie sets gaf en Jelmar die paar keer over de grond rolde bleven we een voorsprong hebben!
Met tactische prikballetjes van Wes en Thijmen pakte we bal terug wat de stand 22-19 maakte!
Toch maakten we het heel spannend, de stand stond 22 gelijk en toen met paar mooie aanvallen en een wissel van setter maakten we de set af met 25-22!

Kijk uit spoiler alert: de tweede set hebben we gewonnen met 25-17.
Met een wissel tussen de libero’s pakt Robbin deze set alle ballen die hard richting de grond gaan. Omdat Hampsink lekker aan het blokken was had de tegenstander geen schijn van kans. De ballen vlogen in ’t rond en ook deze set was de aanval sterk! Wel besefte we ons dat de blok wat stabieler moest, maar we kunnen ook niet perfect zijn hè!

Met een zeer mooie opslag van Wes beginnen we deze set direct weer sterk!
Eventjes wat verwarring bij ons over wie de tweede bal moest overnemen zorgde bij de tegenstander voor wat verwarring en een opslag in het net! Ondanks dat Thijmen spelverdeler is had hij een hele goede aanval die bij de tegenstander de grond raakte voordat iemand het door had! Puntenstand? Alweer een stabiele 25-17!

Met een mooie opslag van Thijmen dit keer maken we direct 3 punten waarbij de bal bijna direct de grond raakt! Jelmer werd er weer ingewisseld als libero en
Jesse had alweer paar mooie aanvallen waarbij hij zo’n twee meter de lucht in sprong (dit is natuurlijk overdreven, maar je snapt het idee!).
Met Coen als langste speler in het team (die ook bizar hoog springt) hebben we de blok weer sterk samen met Tom en Tom!
Tom had weer een zeer mooie opslag, nu vraag je je af welke Tom? Schepers. Met een snelle bal die te snel ging voor onze tegenstanders, maakten we de set af met 25-13!??

Details

Datum Tijd
1 oktober 2022 14:00

Resultaten

Team1234
Heren 125252525
Webton Hengelo HS 222171713

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland