Hé Pippi Langkous sjaliele sjaliea sjaliehopsaza (DS 12)

Verslag

Volleybalwedstrijd of the voice of Harambee het maakt ons niks uit. Een wedstrijd tegen Harambee vinden wij altijd wel leuk! Zelfde tegenstander als vorig seizoen dus we hadden nog inside information van vorig jaar.

Kim had Joost als coach geregeld en na zijn eigen training ging hij gezellig met ons mee naar Enskee. We deelden de kleedkamer ook gezellig met de tegenstander even een babbeltje en op het veld begon de strijd ??

Set 1:
Opwarmsetje weer en de opslag ging niet van z’n leien dakje… we stonden 11-22 achter en het einde was nabij. Maar toen kwam Amber met een opslagreeks waar je u tegen kan zeggen. We kwamen goed terug en uiteindelijk maakte Tessa de opslagreeks nog haaaarfijn af?? en kwamen we mega goed terug met 23-24. Maar helaas pakte de tegenstander toch nog de laatste punten en verloren we 26-24. Paulien had trouwens honger.

Set 2:
Ook weer een lekkere spannende set. Onze Carlijn (die mag er zijn (Lesley, 2019)) blokte de ballen mooi en prikte de ballen prachtig in het midden achter hun midje ❤❤
Lesley had ook nog een nieuw liedje bedacht voor Paulien welke gaat als volgt: wie niet weg is, is Paulien! ?
Amber en Lesley zaten aan de kant en tot grote ergernis van Joost begonnen ze heerlijk te zingen?
Tessa was weer een sterke spellie, zoals altijd en lekker actief aan het heen en weer bewegen door het hele veld heen. Want volgens Joost zweette Tessa nog niet en was die pass dus goed.
Het team zat er lekker in en de schouders bleven goed los door onze sportcoach Joost! Paulien had ook in deze set nog steeds honger

Set 3:
Dit was de set waarbij we finding Dory gevonden hadden in het net. Die training afgelopen woensdag heeft zijn vruchten afgeworpen ?? het was spannende set waarbij Amber nog een bal wegtikte uit de duckout (ofwel duckkoud, stijve tepels zijn terug), Tessa tikte de bal mooi over het net en we hadden weer een puntje verdiend. En toen..
Joost zet zijn jokerrr in, joost zet zijn joker in: Helen!!!! En toen kwam de mooie aanvalsreeks ??‍♀??‍♀ Lisanne ging ook nog even voetballen. Maar helaas verloren we deze set met weer een spannende 25-23. Ook hier had Paulien nog steeds honger..

Set 4:
Hier willen we niet over praten.. Behalve dat Amber een rare kopstoot maakte met de bal en de vloer en Paulien nog steeds honger had.

Set 5:
Hebben we afgerond bij de mac ?? want ja Paulien had nog steeds honger!

The end!

Ps. Shout out naar onze trouwe supporter Sandro (+ aanhang)

Details

Datum Tijd
1 november 2019 19:00

Resultaten

Team1234T
Harambee DS 7262525254
Dames 122422238