Hard gewerkt, helaas geen punt (DS 12)

Verslag

De wedstrijd is begonnen en je ziet dat we graag willen winnen, want meteen het 2e punt is een super lange rally die uiteindelijk wel winnen!
We zijn hard aan het vechten en hier en daar spelen we hele mooie aanvallen en prikballen over het net. Zo scoort Kim V 2 punten achter elkaar met een mooie prikbal. Er komt een bal over het net, of nee, toch niet! Een super mooi blok van Dafne scoren we nog een punt.
Marjolein komt met een boog aanlopen, klaar om aan te vallen, maar verrassing! We prikt hem diagonaal kort in de 3, lekker puntje!
Na een onderhandse set op mid, pompt Celeste hem heerlijk binnen. Dat mag je wel vaker doen!
Jammer genoeg was al het harde werk niet genoeg en eindigen we de set met 13-25

Set número 2, let’s goooo. We starten met een strakke serve van Kim en heeeeeuj nog een. Hoewel we starten met een voorsprong raken we door kleine foutjes toch wat achter. Carmen moet haar energie nog een beetjr kwijt, want man wat slaat zij hard, helaas wel uit. Marjolein is de rust zelve alle ballen passt ze heel beheerst. Oeeeh en een mooie aanval van Dafne. Het tij is gekeerd, meteen maakt Dafne nog een punt! Kim prikt nog even een mooi balletje in het centrum. 22-18 alles kan nog gebeuren… Carmen ziet nog een mooi plekje en hopppaaaa weer punt. Helaaaaaas zijn we geëindigd met 25-19

3e set
We gaan er voor. Wanneer de tegenstander het eerste punt maakt wordt deze even vergeten. Eerste puntje voor ons wordt gemaakt door Steef. Marjolein slaat er ook gerust even met een vlot tempo er overheen. Na de servesreeks van Dafne staan we 4 gelijk. Na een lange rally slaat Marjolein een puntje 5..4. De tegenstander komt weer terug 6.6. 6.9 de coach geeft een time out zou dat een punt opleveren? Marjo weet een plekje te vinden. Een ace van Celeste brengt ons op 10.10. Het spel gaat heen en weer en het staat 14.14. Steef geeft als vervangend spel een mooie set up, waar een punt uitkomt! De spanning stijgt met de minuut. We gaan telkens gelijk op. Het staat ondertussen 21.22. Nick vindt het tijd voor nog een time out, zodat we de tegenstandster uit de wedstrijd kunnen halen. Terwijl deze time-out wordt aangevraagd, kijken Kim V en de scheids even bedenkelijk “Is dit niet de 3e time-out?”. Oeps….. het blijkt inderdaad al de 3e te zijn en iedereen moet weer terug het veld in. We hebben hierdoor alsnog de tegenstander uit de concentratie gehaald, haha. Het staat dan 23.24. Helaas, het laatste puntje is ook voor de tegenstander. We eindigen de set met 23.25. We konden de spanning en druk op het laatste moment niet aan.

De 4e set gaat beginnen. En die begint gelijk weer met een lange rally die wij uiteindelijk winnen! We zijn alweer een paar puntjes verder en daar slaat Celeste hem er toch mooi in! Bam! 6-7 het gaat best gelijk op en er wordt hard gewerkt. Maar helaas de volgende 3 punten worden gewonnen door de tegenstander. We hadden wel een hele lange rally waarbij er meerdere malen gedoken werd en bedacht iedereen dat pingpong eigenlijk ook wel een leuke sport is. Iets later slaat Dafne er nog een bal mooi in, weer een puntje erbij! Nu worden er 2 punten achter elkaar gescoord door een mooie prikbal, eerst door Stephanie en daarna nog een door Marjolein. Oh maak er maar 2 van, Marjolein prikt daarna nog een bal erin! De service van de tegenstander slaat Dafne in één keer terug. Aan de kant wordt even moeilijk gekeken en de scheidsrechter denkt ook “mag dit?”, nou ja gewoon maar doorspelen!
Maar daar is dan het einde van de set (18-25) en van de wedstrijd.