Harambee speelt mooie wedstrijd, maar de volle buit is voor heren 3

Verslag

heren 3 apollo 8

Afgelopen zaterdag speelden wij onze laatste wedstrijd op een zaterdag van dit seizoen. Het voordeel hiervan was dat na terugkomst in Borne de kantine van De Veste nog wel geopend was. Maar aangezien daar het NOJK aan de gang was werd er door de kleine overgebleven groep die-hards toch maar koers gezet naar de alternatieve kantine van Apollo 8 genaamd “De Steeg”. Hier was het, uiteraard, prima vertoeven.

Er werden pilsjes genuttigd, een hamburger verorberd en daarna doorgeschakeld naar andere biersoorten die van de tap verkrijgbaar waren. Met name de Twenty-Twenty, een zware red-ale gebrouwen door elf Twentse brouwers was een opmerkelijke. Met een alcoholpercentage van 10.2020% geen bier om te onderschatten.

Een mooi bruggetje naar de volleybalwedstrijd van enkele uren daarvoor. Als je als kampioen tegen de nummer laatst aantreedt ligt onderschatting namelijk op de loer. Gelukkig was het niveauverschil te groot dat dit tot averij leidde. Vijf punten in een zeer matige wedstrijd van onze kant zijn ook vijf punten zullen we maar zeggen. En de heren van Harambee vonden het wel een mooie pot, dus wie zijn wij dan om te klagen. Het klaagrecht was zaterdag voorbehouden aan Mulder die tijdens het inslaan moest afhaken ivm veel au. We kunnen op dit moment nog niet veel zeggen over de aard van de blessure. De komende weken kan Mulder gebruiken om te herstellen en zal het grootste gedeelte van de Bornse selectie zich op het carnavalsgeweld en het herstel daarvan storten. 6 maart mogen wij dan weer aantreden in De Veste tegen Wevo ’70. Alaaf!

Details

Datum Tijd League Seizoen
15 februari 2020 13:30 Promotieklasse Heren 2019-2020

Resultaten

Team1234
Tegenstander21181923
Heren 325252525