Eerste overwinning van Dames 12

Verslag

Daar zijn we dan terug van weggeweest. Half jaar stil gezeten maar gelukkig nog allemaal fit van de sportschool en het beachvolleyballen.

Two teams united as one! Deel dames 11 en deel dames 12.
Met 10 sterke dames stonden we vandaag paraat om onze eerste weddie tegen Wevo te spelen. ??‍♀️

Niet wetende wat ons te verwachten stond gingen we er blind in. Na alle stressplasjes gedaan te hebben en de wc van wevo verstopt te hebben gingen we vol goede moed de zaal in.

Tijdens het inspelen ging het al goed doordat Nienke een harde bal op het hoofd van Amber sloeg. Toen die rode plek eindelijk een beetje weggetrokken was kreeg Tessa een bal op het hoofd van de tegenpartij. En Anouk kreeg een vuist van Amber tegen haar gezicht toen Amber haar vest uit wou doen. De eerste hersenschuddingen zijn gekomen ? Als echte wedstrijd collega’s gingen we deze wedstrijd van start.

Set 1:
Remco kon gelukkig de eerste set nog coachen. Hulde aan Remco!!!
De eerste punten moesten we er even inkomen. Toch nieuw als team samen tegen een ander team in de echte competitie wedstrijd.
Tess had mooie set-upjes waar Anouk een goede aanval van kon maken die hard naar beneden ging. ??‍♀️
Opeens stond Tessa (ja, Tess en Tessa kan soms best verwarrend zijn) weer bij de opslag en had ze 2 plekken overgeslagen maar toch wisten we snel weer goed te staan. We wonnen deze set dan ook bijna helemaal flawless met 19-25.

Set 2:
Onze herder ging weg naar zijn eigen wedstrijd en wij waren als makke schapen ? overgelaten. De echte rally’s vlogen ons om de oren. We wisten best wat moeilijke ballen toch over het net te krijgen. Vragen ons soms ook wel af hoe? ??‍♀️
Het aftellen voor de laatste 5 punten ging toch iets minder soepel, met een paar keer klappen uit de maat wisten we de punten toch goed te behouden, gebaren taal was er niet bij maar we wonnen we met 18-25.

Set 3:
Dit was even onze mindere set. Ons doel om 4-0 gewoon te winnen vloog met de ballen van Wevo weg. De nummer 4&8 hadden te harde ballen en sloegen naast flink op de achtermuur ook wel eens flink in het veld. Zelf konden we de hoekjes en gaatjes iets minder vinden bij de tegenpartij.
Helaas verloren wij de set met 25-19.

Set 4:
Dit is vast de spannendste set van ons leven geweest. Met het zweet in onze bilnaad ging we deze set tegemoet. Carlijn zat er goed in en mepte de ene na de andere bal voor de voeten van de tegenpartij. Ook eerste tempo kwam voorbij voor de eerste keer! ? Het waren mega spannende rally’s die hier en daar soms door ons gewonnen werden en soms niet. Uiteindelijk wisten we het af te maken met 22-25

Nu konden we eindelijk een ijsje eten of toch niet? ?
En Paulien zullen we de uitspraak muggen-neuker er voor de volgende keer maar weer in houden? ?

Hakuna Matata is ons Motto.

Wijn is fijn ook, en Amber had geen zin om verder te typen, doeii. ??‍♀️

Details

Datum Tijd
19 september 2020 14:30

Resultaten

Team1234
WEVO 70 DS 719182522
Dames 1225251925