Duo wedstrijdverslag DS 12

Verslag

Oeps vorige wedstrijd vergeten te schrijven.. da’s pech, wedstrijdverslag weg.
Volgens mij goed gespeeld maar slecht verloren. Daar laten we het maar bij.

Deze wedstrijd was ook weer spannend. Tegen de nummer 3 waarbij we de vorige keer flink werden weggespeeld. Maar nu mochten ze naar de Veste komen.

Janneau (spreek het uit als ‘jan-no) was onze coach voor vandaag! Na alle brandjes die hij geblust heeft komt hij ons brandje ook nog even blussen. Misschien kan hij met z’n hoogwerker ons naar de overwinning brengen.

Set 1:
Na drie punten was de eerste van de tegenstander al geblesseerd. Paulien: ‘one down, nine to go ??’
Met deze instelling gingen we dan ook verder. Tackelen, slidings, in de ogen prikken en toen was er geen speler meer over.. nee grapje, we bleven netjes in hoeverre dat haalbaar is. Ondanks dat we goed begonnen verloren we de set met 14-25.

Set 2:
Anouk, terug van weggeweest kwam als onze joker het veld weer in! De tegenstander kon niks met onze lange Carlijn ??‍♀ maar helaas mocht het niet baten en verloren we 6-25

Set 3:
Deze set streden we terug en konden we de ballen beter wegleggen bij de tegenstander. Maar ook deze set gaven we weg aan Pollux.
14-25

Set 4:
Janneau kwam niet meer uit z’n woorden ‘goed verhaal, lekker kort’. Kim scoorde een mooi block! Maar ook dit punt gaven we weg.
10-25

Man of the match: Donna
Niet benoemd in het verslag maar wat zat zij er lekker in ??????????

Set 5:
1 Crystal clear
2 Cola zero
4 Bier
2 Rode wijn
2 Droge witte wijn

Janneau bedankt, Rinske bedankt, tegenstander bedankt! Hopelijk een snel herstel voor jullie geblesseerde en hopelijk tot nooit meer ziens ???‍♀