Drumbattle ‘waar is de derde set?’ (DS 12)

Verslag

Op naar Enschedeee. We dachten dat we aan 1 auto wel genoeg hadden, maar na een nacalculatie kon Amber toch nog even een omweg maken via Borne. Carlijn DATUMPRIKKER!!!

De wedstrijd voor ons duurde iets langer dan gepland, dus we liepen twee academische kwartiertjes uit.

Het is een gewaagde tegenstander die 1 plekje boven ons staat, daar zijn de kansen ??

1e set
De trommel uit Apollo was meegenomen en ook hadden we meer publiek geronseld dan Harambee zelf. We hadden mooie spannende rally’s, Paulien’s opslag was magistraal, maar de druk was ons toch te hoog, we moesten nog even aan ons publiek wennen. We gaven de eerste set aan Harambee.
Eindstand 25-23

2e set
In deze set kwamen we terug. De liedjes en de trommel gingen ook beter. De biertjes deden dan ook goed hun werk bij de supporters en het zingen was dan begonnen. Dafne had voor het eerst een mooi blok, vond ze! Dit gaf ons goeie moed en we plaatsten de ballen mooi weg.
We wonnen deze set met 21-25

3e set
Welke derde set?
Amber was het materialenhok in gevlogen en ook de punten vlogen weg… too bad

4e set
We zamelden onze moed weer in en gingen als tijgers het veld weer in. We speelden tactisch en heel goed op de plaatsen waar onze Djorro zei dat ze moesten komen. Ergens in de hoeken of het midden. Het was nog even spannend op het einde maar we wonnen met 22-25

5e set
De supporters waren blij met de vijfde set want ze konden weer een kannetje bier halen.
De eerste 3 punten lieten we even liggen maar met de opslag van Carlijn kwamen we weer heel erg terug! We plaatsten de ballen weer op de gaten en we speelden Harambee + de alpaca mascotte weg. De mascotte had wel een leuke muts.
Eindstand: 7-15

We nemen 3 punten mee ?
Vanavond onze overwinning vieren ?

Harambee bedankt, scheids semi bedankt!

Tot in Borne ?⚫

Details

Datum Tijd
21 december 2019 15:00

Resultaten

Team12345T
Harambee DS 82521252272
Dames 1223251225153