Derby ? ? ? (DS 13)

Verslag

Wij zijn er klaar voor. Vandaag is de derby tegen Dames 12! Dames 12 was tijdens het inspelen ervan overtuigd dat het net te hoog is. En hij hangt precies hoog genoeg aan de buiten kanten zelfs iets te laag.

Set 1
Anna begint met een mooie serve reeks. Daarna hadden we het even lastig met de serve van Lisanne (DS 12). Met de time-out van de coaches kregen we de serve onder controle. Kim T. had een mooie korte rechte aanval. Toen kwam Celeste nog op mid dankzij de achterover set van Anna. Ondanks de voetfouten mocht de serve van Lisanne gewoon doorgaan. Marjolein scoort nog met een mooie blok. Kim T. prikt de bal achterin en hij komt niet meer terug. Na een lange rally staat het 20-20. Spannend!!!

De 2e set werd door het publiek minder interessant gevonden helaas. Toch werd er hard gestreden door beide teams. Onze midspeelsters lagen veel op de grond door de tactische balletjes in de hoekjes achterin. Eindstand 25-17…

De 3e set zaten Evelien en Celeste met samengeknepen billen op de bank. Twee punten achter en dan weer gelijk en dan weer twee punten achter. (Libero)Mayo had mooie reddingen achter in het veld! Anna en Kim had mooie strakke opslagen waardoor we elke keer weer mooi terug kwamen. Helaas was dit toch niet voldoende. Het werd 25-23.

De 4e set, zullen we dan toch nog een puntje pakken. We begonnen met een kleine achterstand maar kwamen goed terug met een opslag reeks van Evelien, helaas kwam er een time-out en dat bracht ons uit balans. We bleven vechten om de punten en het werd een spannende set. Dafne stond sterk aan het net en had een aantal mooie blocks. Helaas kregen we niet genoeg puntjes meer en werd het 25-19.

Bij de naborrel gaat Anna drie laags gekleed. Evelien doet er een slot op. Alles voor de veiligheid.

Publiek bedankt voor het kijken!

Liefs, Dames 13

Details

Datum Tijd
25 september 2020 20:00

Resultaten

Team1234
Dames 1225252525
DS1322172319

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland