De genderneutrale wedstrijd van Dames 12

Verslag

Om meteen te komen met het antwoord op de toch wel mysterieuze titel… we zaten in de heren kleedkamer. Met angst om toch het mannelijk geslacht niet tegen te komen hebben we ons mentaal klaargestoomd voor de wedstrijd tegen de nummer 12 SVH.

Amber had met een magische truc Joost geregeld als coach en tadaa daar stond hij dan naast het veld??‍♀

Set 1:
We zaten er meteen goed in en de punten bleven komen. Helen is gepromoveerd tot spelverdeelster en mocht meteen haar krachten laten uitblinken in deze set en wat ging dat goed ?? Toch maakten we het soms een beetje spannend met posities en lieten we wat puntjes vallen maar toch hebben we de set afgemaakt en het punt in de veste gelaten. 25-22 (volgens mij kon de tegenstander voor de eerste keer 3,3,3 roepen)

Set 2:
Tegenstander begon slordiger te spelen en wij juist tactischer. We begonnen te luisteren naar Joost en plaatsten de ballen goed weg. Carlijn en Donna hadden een prachtopslag. Eigenlijk ging dit bij de meesten wel ontzettend lekker. Helaas net niet het rondje van Joost gewonnen (ik citeer Joost: ’onder de tien is een rondje van mij’). 25-11 wonnen we deze set zegepralend.

Set 3:
We begonnen erg slordig met de posities en we konden wel weer fluiten naar dat rondje van Joost. Toen kwam Joker Dafne in het veld en sloeg de ballen heerlijk snoeihard over het net, en dat zit nog maar een paar maand op volleybal ?????? we pakten de punten terug. Lesley ramde de ballen met haar linkerarm mooi in de rechterhoek en we wonnen deze set ook met 25-14

Set 4:
Last but not least… gaan we deze set ook zegevieren, krijgen we eindelijk dat rondje van Joost?! Ja en nee.. winnen deden we maar dat rondje moet toch weer op zich wachten. Joost had toch nog enige wroeging richting Amber en blesseerde haar met een pen, Kim nam wraak op Joost en we wonnen 25-18??

Joost bedankt voor je positieve coaching!! Topper dat je er bent ????

Lesley stopte nog een tampon in haar oor en toen leefde iedereen nog lang en gelukkig ?

Details

Datum Tijd
10 januari 2020 20:00

Resultaten

Team1234T
Dames 12252525254
SVH VC DS 5221114180

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland