Dames 12 on fleek… of toch niet!

Verslag

Daar zijn we weer, het schoonheidsslaapje is geweest, de dieren zijn verwend en dierendag eindigen we met een mooie nederlaag tegen Twente ‘05!

Djorro was te laat voor de teamfoto, hebben we weer voor niks al die make up op. Verder verkoos Koen alcohol boven ons en Lesley en Anouk zijn still missing in ons team :(:(:(:(:(

Paulien wou Hamburgers meenemen het veld op als motivatie… maar dat vond Amber toch niet zo’n goed idee.

Set 1:
Djorro zegt: ‘jullie begonnen slecht, valse start’ ondergetekende is het hier ook mee eens (even Djorro ondersteunen hè) Maar dat zijn we wel gewend van de eerste set. Iedereen was ook lekker chagrijnig. De vloek is terug…
We verloren met 19-25

Set 2:
We maakten het weer lekker spannend, veeeels te spannend. De supporters zaten dan ook met samengeknepen billen op de bank. Paulien had hier wel een mooie opslagreeks! We wonnen deze set ook ternauwernood met 26-24

Set 3:
WAAROM MAKEN WIJ HET ZO SPANNEND!
Deze set ging ook niet zo lekker…
De tegenstander schreeuwde nog wel leuk midden in de wedstrijd dat we van haar billen af moesten blijven.. ja Amber houd je handen eens thuis ? Kim had hier wel een mooie opslagreeks maar dat mocht niet baten, deze set verloren we toch met 18-25

Set 4:
Deze set was voor Carlijn, mooie opslagreeks, mooie blok en rete mooie aanval ??? we wouden er graag een vijfsetter van maken. Deze hebben we nog niet gehad dit seizoen dus die willen we ook even afvinken. Maar helaas…
Alleen verloren we deze set met 22-25

Volgens mij is dit het meest deprimerende wedstrijdverslag wat ik heb geschreven dus we gaan nu snacks bestellen! Toedeloe ??‍♀

Nog even een bedankje voor de supporters die ons de hele wedstrijd door weer hebben ondersteunt, love for you all ❤

Koen appte nog wel dat hij trots was op ons ene puntje, bedankt Koen! Volgende keer moet je er gewoon bij zijn ?

Fijne dierendag nog! ????????????????????