D11 eerste zege in the pocket!

Verslag

Well hello there,

Terug van weggeweest en gepromoveerd van Dames12 naar Dames11 is jullie favo dames breedte team weer terug! ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

Waar we vorige week zondag nog met piemels op ons shirt (en op het hoofd) rondliepen, mochten we deze keer er een volleybalwedstrijd spelen! Rivo is vaak een sterke tegenstander dus met gezonde spanning gingen wij richting Rijssen, met welgeteld 7 auto’s. Blijkbaar is dat rijschema nergens voor nodig.

Gelukkig werden we niet ontvangen met een bak heilig water. Er zaten genoeg kerels met pils op de tribune die hun vereniging met luid gejoel aanmoedigden. Het was Apollo dag in Rijssen, want wij waren niet het enige team wat in Rijssen de strijd mocht aangaan tegen Rivo.

Wij nemen ook nog Marjolein uit Dames 12 en Benthe uit MB2 mee om ons te komen versterken op de Diagonaal en Passer Loper positie. Aangezien Bride to Be Paulien en zielie geblesseerde Annemijn er helaas niet bij waren.

Set 1:We begonnen met de sterke opslag reeks van Tess. We wisten de druk goed neer te zetten en met de eerste ballen kon Rivo ook niks mee, we stonden goed voor met ons puntenaantal. Na wat mooie aanvallen, hebben we gewonnen met 13-25 ??

Set 2:In deze set waren we iets te enthousiast over de winst van de eerste set, we dachten misschien iets te makkelijk en gingen in onze pass helaas achteruit. Toch bleven we de druk zetten en na wat mooie aanvallen en héél mooi blok van Lepsi, hebben we deze set toch nog gewonnen met 19-25

Set 3: Kom maar op met die vijf punten dachten wij! Maar toch verloren we in de 3e set de focus, we kregen de opslag van de tegenstander niet uit. Hoe de tegenstander het voor elkaar kreeg weten we niet maar ze presteerde het om de bal precies op de achterlijn te plaatsen. Is die uit of niet? Dat was de vraag van vandaag. We stonden ver achter (16-9), maar na wat tactische wissels kregen we de focus gelukkig weer terug. Het was een hele spannende set, uiteindelijk hebben we gewonnen met 24-26.

Set 4:Na een goede peptalk van de coaches en van Teske gingen we de laatste set met goede moed in.We zaten er weer goed in en hadden alle focus weer terug. De pass ging weer voortreffelijk en Nienke had een paar mooie aanvallen op dia. Amber maakte het laatste punt af met een mooie aanval en we wonnen de set met 14-25

Shoutout naar Benthe en Marjolein, bedankt voor het meespelen en de mooie punten die jullie hebben gemaakt.

Liefs, Dames 11

Details

Datum Tijd Seizoen
25 september 2021 15:30 2021-2022

Resultaten

Team1234
Dames 1125-1325-1926-2425-14

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland