Dames 1.2

Verslag

We hebben er zin in vandaag! Het weer is wat wisselvallig. We hopen toch wat meer stadie te spelen dan het weer.

Set 1
We beginnen met een strakke bal van Majo. Na een blok van Dafne krijgt de tegenstander de bal niet meer over het net en krijgen we ons eerste punt. Na een paar punten beginnen Celeste en Kim V spontaan te zingen. Daardoor vergeet Celeste even dat ze maar voren moest.
Sem vraagt om de bal en prikt hem erover. Dafne gaat weer lekker door met haar opslag reeks en alweer strak over het net en gelijk een puntje. Helaas daarna puntje voor de coach. En weer door! Of toch niet… stond erbij en keek ernaar… Kim V duikt voor een bal, speelt de bal en roept dan: ik! Stephanie wil de bal spelen, maar vangt ‘m. Marjolein gaat als een superman over de grond en wederom een puntje voor ons. Het is 12-8 voor ons. Majo krijgt een bal achter de 3 meter en scoort met een mooie bal. Stephanie scoort het volgende punt, waarna Koen de bal naar de tegenstander rolt. Ik geloof dat hij staand in slaap is gevallen. Hadden we hem naar dames 11 moeten sturen in plaats van Djorro? Sem wil ook als een superman over de vloer glijden, maar ploft neer en blijft gelijk liggen. Na een lange rally, speelt Dafne de bal perfect in de hoek. Nog 1 punt te gaan. Kim sluit af met een sprong Serve. 25-18 gewonnen!

Set 2
Een paar ballen gescoord na de opslag van Kim V. Celeste zegt: Kim zit d’rin. En het gaat mis. Helaas iets te vroeg gejuicht. Maar al gelijk pakken we de punten weer terug: 7-1 voor ons. We worden aangemoedigd door een klein dansend meisje langs de kant. Ze brengt nog niet heel veel geluk, de tegenstander loopt een paar punten in. Majo probeert weer een punt te scoren en gaat ff buurten bij de tegenstander en glijd onder de lijn door. Kim scoort opnieuw weer met een sprong Serve. Dat brengt wel geluk, gelijk vraagt de coach van de tegenstander een time out aan. Dit x geen puntje voor de scheids, maar een tegenstander die bang was voor de bal. Lekker zo doorgaan! We eindigen met 25-14 winst!

Set 3
Er wordt al gejuicht door ons, maar de bal lag nog niet op de grond. Even later alsnog en kunnen we alsnog juichen. En nog een x! De bal komt onze kant ons. Meerdere armen staan klaar om m op te vangen, maar niemand gaat. Vervolgens knalt Kim de bal richting de scheids. hij moet duiken om de bal te ontwijken. Je moet de scheids te vriend houden Kim! Steef maakt het weer goed door in de hoek te scoren. De bal van de tegenstander gaat richting onze wissels op de bank. Celeste ontwijkt de bal alsof ze in de Matrixx zit, maar de tegenstander knalt de fles van de bank, helaas voor hun levert dat geen punten op. Carmen gaat staan ter voorbereiding om het veld in te komen, Kim en Kim knallen tegen elkaar aan, Dafne knalt tegen de muur, de tegenstander staat voor… een klein dipje. Carmen gaat zitten en de punten stromen weer binnen. Carmen brengt geluk als ze in het veld staat, opnieuw wordt er gescoord. Kim schiet een raket af, via de tegenstander komt de bal tegen het plafond, dat is ook een kunst. De tegenstander kan de spanning niet aan en vergeet spontaan de bal te pakken. Geen probleem voor ons. Yes! We hebben nu al 3 sets te pakken!

Set Nummer 4
De regent heeft al snel een punt te pakken en is nu al blij dat ze voorstaan. Ze zijn al gauw tevreden zo te merken. Tegenstander struikelt over elkaar en proberen levend mikado te spelen, terwijl wij maar doorgaan met volleybal. Sem scoort met een strakke bal over het net. Kim is niet gauw tevreden en wil nog een punt erbij als Dafne ons net een punt heeft gegeven op het scorebord. Iets met rupsje Nooitgenoeg. Gelukkig slaat de tegenstander uit en hebben we alsnog het puntje erbij. Sem mikt precies in het midden van het gat van de tegenstander en weer een punt binnen. Ondertussen zingt Dafne een spannend deuntje van de tegenstander die langzaam dichterbij komt. Ze hebben ons zelfs een puntje ingehaald. 11-10 voor de tegenstander. Kim T vangt de bal op, speelt ‘m op Carmen en de bal wordt in de hoek gespeeld. De eerste punt weer voor ons. De eerste van meer die volgen! Van 5 punten achterstand, naar gelijk stand: 20-20. Djorro komt ons ook nog ff coachen en de volgende punt erbij! De spanning stijgt en de punten ook! Dames 11 komt ons ook nog ff aanmoedigen, als dat niet goed komt. 23-24! 24-24! Time-out… wat een spanning! 25-24! 25-25! 26-25! De spanning van het laatste punt ligt in handen van Carmen… en ze scoort! Hoppa! 27-25.

We gaan deze overwinning goed vieren in de kantine. Onze lieve publiek en alle supporters bedankt vandaag. En alle lezers bedankt voor het lezen. Volgende week hebben we de laatste wedstrijd.

Liefs dames 12

Details

Datum Tijd
13 mei 2022 20:00

Resultaten

Team1234
Dames 1225252527
Dynamiek DS 318142225

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland