D10 versus Mintonette D1

Verslag

Hoi Piepeloi,

We zijn weer terug van weggeweest! Het was een mooie zomer met het zand tussen onze tenen, maar nu zijn we toch wel weer erg blij dat we de sportschoenen weer mogen aantrekken. Die bult zand die je meeneemt na elk potje beachvolleyballen hoopte een beetje op in onze huizen (Sorry Joost, stuur maar een Tikkie).

Het team is veranderd, aangepast en aangevuld. Lesley heeft ons helaas (alweer) verlaten om ditmaal naar Rotjeknor/Roffa/Bokitodonk/Rotown/nultien te gaan verhuizen. Wij wensen haar daar natuurlijk heel veel plezier en veel geluk.

Tess is niet meer de jongste van het team want Carol heeft ons team aangevuld en is vanuit de A-jeugd doorgeschoven. En zo heeft Maaike haar basketbal carrière opgegeven om ons team te komen versterken. Zowel Maaike als Carol gaan onze middenpositie bemannen.

Ook binnen het team zijn een aantal speelsters doorgeschoven naar een andere positie. Tessa mag na twee mooie seizoenen op Passer/Loper, weer terug naar haar oude vertrouwde plekje als spelverdeler. Ook Lisanne mag een oud en vertrouwd plekje gaan vullen, zij gaat van Midden naar Passer/Loper. Annemijn wordt nu vaste Diagonaal na telkens gewisseld te hebben tussen Spel en Dia en Amber gaat van Midden naar de Libero positie. Iedereen in zijn kracht gezet en klaar voor het seizoen van 2022/2023.

Vandaag hebben wij onze eerste wedstrijd van het seizoen. Waar we vorig jaar tegen DS2 van Mintonette mochten spelen, gaan we het nu opnemen tegen hun DS1.

Vandaag is alleen Tessa niet aanwezig. Die is naar ons idee weggewaaid door de windkracht 7 aan de kust. Iemand nog een spelverdeler over?

Set 1:

De wedstrijd begonnen we met goede moed. We liepen lekker in. En we gingen gelijk op met de tegenstander. Hier waren we goed op elkaar in gespeeld en volgens Remco was de ‘chemie’ goed.

Uitslag: 18-25

Set 2:

Helaas schoven we in deze set de posities te snel door. En was er even een beetje chaos. Ondanks dat ging onze pass goed maar was de aanvalsdruk een beetje minder. De ballen kwamen hier iets te dicht bij het waardoor de PL er bijna uitzag als de valse wolfsspin.

Amber vloog met een halve radslag/koprol door het veld heen en raakte met haar voet in Nienke haar gezicht. Gelukkig kan Nienke wel wat hebben van haar en liep het met een sisser af.

Eindstand: 10-25

Set 3:

De servedruk en de aanvalsdruk bij de tegenstander was hier hoog en de ballen vlogen ons om de oren. We probeerden met alle kracht stand te houden maar de tegenstander was ons in deze set gewoon de baas.

Eindstand: 13-25

Set 4:

Geen idee meer.

Eindstand: 11-25

We willen iedereen weer bedanken die ons bij deze wedstrijd gesupport heeft! We hebben nu weer even vakantie want onze volgende wedstrijd is eind oktober pas weer.

Op naar de volgende wedstrijd!

Details

Datum Tijd
16 september 2022 20:00

Resultaten

Team1234
Dames 1018101311
Mintonette D125252525

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland