Boogity boogity boogity D12

Verslag

Uit het risico gebied vertrokken gaan we op weg met een boel corona en desperados naar drugsstad Langeveen.

Carlijn had de handschoenen al aan, aangezien NeVoBo heeft voorgesteld om geen handjes te geven aan de tegenstander #corona #vodka #carlijnmethaarwanten

We zijn nog aan het overwegen of we na elke gespeelde bal even onze handen 20 seconden gaan wassen of toch een potje te gaan voetballen. Want zo’n bal is natuurlijk dan ook een bron van bacteriën (oh nee virus volgens laboratorium muis Helen ?)

Helen is onze coach vandaag omdat de heren Webton even moeten inmaken. Gezien het leeftijdsverschil ga ik er vanuit dat dit gaat lukken. [Helaas niet gelukt – red.]

Eenmaal door Bruinehaar heen gereden en in Langeveen aangekomen waren we zowaar de weg kwijt.. zal ook eens niet. Volgens mij is heel Langeveen wakker geworden van ons geschreeuw, gelach en getoeter. Zelfs de oudjes van de bingo tegenover keken even om.

Uiteindelijk brandde er ergens een klein lampje en dachten we dit zou het vast wel zijn. Even netjes onze jassen opgehangen aan de kinderhaakjes van de dagopvang en we konden omkleden.

De wedstrijd voor ons liep gigantisch uit. Alsof 21:00 uur al een top tijd is om te spelen, begonnen we uiteindelijk rond 21:30.

Sets:
De tegenstander heeft elke set 25 punten behaald. Ons puntenaantal weten we niet want coach Helen schreef alleen de punten van de tegenstander op ?

Verder man of the match: Donna ?? this girl is on fireee

Daarna hebben we de tegenstander nog even erop gewezen om goed hun handen te wassen ?

Als laatste de tips van Helen:
1. Antibacteriële zeep werkt NIET tegen een virus. Want een bacterie is geen virus. Dit was de biologie les.
2. Doe de prijzenkast op slot… das pech, prijs weg.

Conclusie:
Tessa mag niet meer aan de knopjes van Henri’s auto zitten #beslagenramen #bijnadood #corona #wijnenwijnen #WATGOEDDD

CIAO ????

Details

Datum Tijd
6 maart 2020 21:30

Resultaten

Team1234T
Flash Stars DS 3252525254
Dames 1291513134