Blauwe lijn is in (DS 11)

Verslag

We hebben er zin in. Althans Kim zegt dat ze er zin in heeft. Sommige moeten er nog in komen. Op naar Haaksbergen of is het toch Sint Isidorushoeve?

Het begint met een mooie serve van Kim T. En daarna meteen de eerste punt binnen door een uit bal van te tegen partij. Hoppa! Dit ging super snel, nog een punt! Kim T wederom opslag en wat een mooie! Daarna mooie blok van Dafne maar de tegenstander was scherp… Hey, nog een punt voor ons! Kim T helaas een serve in het net, tegenstander aan de beurt. Punt voor de tegenpartij, jammer, nu wij weer! Hoppaa, ja hoor, Dafne prikt de bal in het midden van het veld! Kim V heeft opslag. Zoals gewoonlijk een prachtige serve! Jammer, punt voor de tegenpartij. Maar de rust wordt bewaard, communicatie is top en ja hoor, weer een punt. 5-3.

Dafne serve! Super goed, daarna bijna het plafond!! Sem mist helaas de blok maar we staan nog steeds voor! Sem maakt het weer goed met een mooie pass en strakke aanval! Tegenpartij aan de beurt: helaas, bal was in. Kim V, mooie pass! En hoppa, weer een punt voor ons! Stephanie heeft opslag, mooie! En yess, punt voor ons! Stephanie opslag nummer 3: weer een goeie, tegenpartij slaat uit. Punt voor ons! Kim goed bij de bal! Even spannend, maar uiteindelijk slaat Stephanie de bal over het net en weer, punt voor ons! Fleur mooie blok! Heeft ons gered! Mooie aanval van Stephanie en weer een punt voor ons. Eerste rustmoment: 10-6, goed gevoel! Lekker bezig!

En we zijn weer begonnen, Stephanie heeft de bal gered, Kim T speelt ‘m naar Fleur en die prikt de bal over het net, netjes opgelost hoor!
Punt voor ons! Sem opslag, strakke bal! Bal van Kim T net iets te ver, tegenstander heeft een punt, kunnen we hebben! En jahoor, perfecte aanval van Fleur en wederom punt voor ons!! Fleur heeft opslag, strak over het net, netjes! Dafne, goeie aanval, punt voor ons! Tegenstander opslag, Fleur speelt hem naar Kim T en die prikt ‘m net over het net. Punt voor ons. Oei. Uit bal voor ons. Maaar, nog steeds voor; 14-11. Tegenstander slaat de bal in het net, cadeautje voor ons! Dafne heeft weer opslag. Sem speelt in het centrum, staat niemand, punt voor ons. Dafne dook naar de bal, helaas uit, punt voor de tegenstander. Tegenstander had opslag, maar sloeg de bal uit. Puntje voor ons en Stephanie is weer aan de beurt! Tegenstander slaat wederom uit. Dafne probeerde de bal nog te redden, maar helaas, tegen de muur. Communicatie is goed en de sfeer zit er goed in! Helaas, de bal kaatste weg bij Stephanie. We bewaren de rust en dat werpt z’n vruchten af, punt voor ons! Kim T tikte de bal nét iets te hard over het net, uit… Tegenstander komt in de buurt, 19-18. We behouden de voorsprong, 20-18. Jammer Fleur, voetfoutje.. Tegenstander heeft opslag, Stephanie mooie pass, en ja hoor, aanval van Dafne en weer een puntje voor ons! Kim T: goeie opslag! Puntje voor ons, want, tegenpartij netfout. Yess, communicatie fout bij de tegenpartij, punt voor ons! 23-19.
Tegenpartij last een time out in.
We beginnen weer en Kim T heeft een mooie serve! Mooie aanval van Kim v! Hoppa, punt! Nog 1 punt dames, kom op! EN JAHOOR! Eerste set gewonnen!

Tweede set.

Kim V heeft opslag, door onoplettendheid van de tegenstander maken wij een punt!
En hop, 3 keer achterelkaar! 3-0 voor ons!
Uitbal vanuit ons, jammer, maar dat mag de pret niet drukken want man, wat zitten we er lekker in. Tegenstander komt terug. 3-3. Kom op dames! En yes, punt voor ons! Dafne uiteraard weer een prachtige serve!
Tegenstander slaat in het net. Kom op Dafne, nog zo’n eentje! Jaa hoor, punt voor ons! Dit zijn ze! 6-3. Hou dit vast dames!
Dafne weer opslag, kaatst weg bij de tegenstander. Dafne, wat een kracht! Zelfde verhaal, punt voor ons. Jammer… uit bal, nét te hard! Maar hey! 5 punten voorsprong!
Mooie blok van Sem! Puntje voor ons! Mooie aanval van Kim V en hoppaaa, weer! Inmiddels 11-4. Time out voor te tegenstander, wat een rust! ?

We beginnen weer en halen meteen weer een punt binnen, lekker hoor! Kim V maakt weer een spectaculaire punt! Tegenpartij slaat in het net, cadeautje voor ons. Lekkere serve Sem! Tegenstander redt het niet. 15-5 voor ons! Mooie aanval Fleur! Iets te hard helaas…Tegenstander weer aan de beurt. Kim V, mooi bij! Maar de tegenstader maakt toch een punt… Mooie blok van Kim T maar helaas niet gered… Tegenstander slaat weer in het net… punt voor ons! Wij weer! HOPPA Weer zo’n eentje. 17-8 inmiddels! Eitje! Hou dit vast dames! 17-9, blijf praten! Maar hey, we hebben alle ruimte! Jammer Fleur, tegen het plafond! Mooie blok van Dafne, punt voor ons! Kim T heeft opslag: en wat een mooie! Lekker bezig dames! Fleur redt de bal maar net uit helaas. We staan nog steeds 7 punten voor!
En we komen terug, puntje voor Apollo!
Wat een strakke serve van Kim V! Te strak voor de tegenpartij. Puntje voor ons. Nog zo’n eentje? En ja hoor. Wederom mooie serve en een punt voor ons! Stuiterende blok en een punt voor de tegenstander maar de volgende is weer voor ons! Dafne heeft opslag. Goeie. Wordt goed op gereageerd door de tegenstander. Verkeerde inschatting, bal bleek toch in… puntje voor de tegenstander! Tegenstander komt dichterbij. Bewaar de rust, het staat 23-17 voor ons. Lekkere aanval Fleur! Nu wij weer. Sem heeft opslag, gaan we voor de winnende punt? Nee helaas… bijna! We sloegen de bal bijna tegen de scheidsrechter… en toen, ja hoor, winnende punt gemaakt en deze set gewonnen met 25-18.

De derde set
Chiara is nu gewisseld voor fleur als mid!
Eerste punt gelijk binnen, lekker dames!
Mooie opslag van Kim T, en helaas bal op de grond. 1-1.
Heel spannend punt dit veel aanvallen van beide kanten, maar we hebben het punt!
De opslag van Kim lekker hard en niemand heeft hem! YES , nog zo 1
Kim nog een x met haar opslag, Jammer uit…
Mooi prikje van Dafne en het punt is binnen!
Dan komt Dafne met haar mooie harde opslag! Maar jammer niemand had de bal bij het blok..
yes bal in het net van de tegenstander nog een punt!
Nu mag Stephanie serveren en ja netjes eroverheen en bal in het net van de tegenstander!
Mooie aanval van de tegenstander, die hadden we helaas niet…
de linkshandige service komt eraan en die is even pittig, maar helaas de aanval van Chiara uit…
Mooie rally maar helaas tegenstanders hebben een aanval op de lijn geslagen… al zagen wij dat anders 🙂

Het is even iets onrustiger in het veld, maar de dames proberen de rust terug te pakken! En dat lukt, het punt is weer voor ons! Sem mag serveren en ja hoor de eerste gelijk lekker hard en niemand die hem erover kreeg! Een mooie aanval van Kim en jammer in het net!
Dafne heeft een mooie aanval en de blok van Kim stuitert mooi in het hoekje! 🙂
Jammer de opslag van Chiara fout… yes opslag van de tegenstanders fout!! Lekkerr
Kim V heeft opslag en lekker strak hoor!
punt voor ons , aanval in het net van tegenstander! Jammer de bal ging links in de hoek! Nu wij weer een opslag in het net van de tegenstander! En andere Kim is aan de beurt, mooi prikje van Sem en een punt!!
Een super strakke opslag van Kim zorgt zeker voor een puntje!
En een super mooie aanval van Sem, maar jammer een aanval rechts achter en die heeft Chiara net. En dan een super mooie aanval van sem, de serve is weer aan onze kant!
Dafne mag weer serveren en ja hoor hard over het net en de punt hebben we binnen!
En jammer midden in het veld geprikt..
super harde aanval van tegenstander, waardoor helaas onrust ontstond.. Deze is weer voor ons. Stefanie is weer met haar opslag, mooie bal opgeëist van Kim.
En een harde aanval van de tegenstanders, jammer op de tribune met die bal dacht Dafne haha!
De linkshandige serve is weer en die is hard maar we hebben de punt!
En Sem is met haar serve, mooi en strak.
Lekker geprikt van Kim v vanaf buiten!!
Heerlijke opslag van Sem, wel 2x achter elkaar!
Even een time out vanuit het andere team, maar we gaan door. Mooie opslag van Sem en ja tegen het plafond, lekker hoor! En de harde aanval rechts achter , jammer Dafne kan hem niet meer halen.Mooi geprikt van Kim v hoor! En bijna tegen de scheids geslagen en geen punt haha!
Kim bij de tweede bal meteen over het net en ja een punt! De laatste dan…
Kim mag serveren, ze pakt haar rust en ja eroverheen, maar helaas! 24-22 heel spannend
Ja Dafne mooi geprikt en de laatste punt is voor ons 3-0!

Dafne gaat water halen en als ze terug komt staan we 1-5 achter; wat is er gebeurd?!? Snel weer punten scoren ?? Daar is Sem met de 2-5. Een mooie aanval. Bij de volgende rally moet het spel even stilgelegd worden. Er valt namelijk een flesje van de tribune in het veld. Het staat ondertussen 2-7. De tegenstander is aan het klungelen waardoor het 6-8 staat. Stephanie heeft een mooie opslag en scoort. Kim T slaat een bal achterstevoren over het net. De tegenstander is erdoor verrast. 7-9! Sem mag serveren en het is gelijk raak. We komen bijna gelijk. We geven helaas weer een puntje weg waardoor het 8-10 staat. Iedereen loopt als een kip zonder kop rond. Er worden veel foutjes gemaakt. Koen vindt het daarom tijd voor een time-out aangezien we 8-13 achterstaan. Puntje voor de coach. Gelijk na de time-out scoren we de 9-13. Kim T heeft een mooi prikballetje waar een punt uit komt. En ook Fleur slaat daarna een bal in de verre hoek. Het staat 11-13. Er wordt al geserveerd terwijl we nog aan het overleggen zijn. Gelukkig weet Fleur de bal te pakken en komt er een puntje uit. We weten veel meer de rust te vinden. Foutje aan de andere kant; we staan 14 gelijk. Kim V weer een lastige geslagen bal te halen, knap gedaan! De tegenstander schrikt ervan en slaat uit. We staan voor met 16-14. Sem heeft een goed blokje. Het is erg spannend. We staan met 19-18 voor. Bij de tegenstander ligt in het midden een gat. Sem ziet dit: 20-19. Helaas geeft ze daarna het puntje weg met de opslag. 20-20. Fleur heeft een harde serve. Als de bal daarna terug komt slaat Kim V de bal diep. De tegenstander weet niet wat ze ermee aanmoeten. Daarna maakt Fleur nog een puntje met haar opslag. 23-20. Er volgt een lange rally, maar Kim V maakt het weer af met een diepe bal. Het staat 24-21. Kim T maakt het laatste punt. We winnen ook de 4e set met 25-21.

Trots op ons resultaat! We nemen vijf punten mee naar huis. Helaas kunnen we die vanavond niet vieren, maar dat gaan we een ander keer zeker dunnetjes overdoen!