Bitter zout en snotterig (DS 12)

Verslag

Na een geslaagd feestje van Celeste gisteren staan we fris en fruitig ahum in Enschede. We gaan eens even een potje winnen van Harambee. We zijn met een heel team van verzorgers, artsen en coaches. Helaas is Marjolein ziek vandaag.

De eerste set beginnen we met een kleine voorsprong. Dafne speelt heel tactisch en plaats de bal mooi in de gaten van de tegenstander. Kim V heeft een hele strakke serve en nog een en nog een en nog een! We staan inmiddels 18-11 voor: dat gaat lekker! Carmen mept de bal achterover op het hoofd van de tegenstander, dat is ook een prestatie?. Sem gaat ook lekker alle ballen heeft ze en haar serve gaat ook top. Jaaaaaaaa 25-18 gewonnen!!

De tweede set beginnen we met een mooie aanval van Dafne. We gaan zo goed dat zelfs de coach van Harambee ervan ondersteboven is, die valt van ellende bijna over de bank heen. Marleen redt de bal die Sem per ongeluk over het hoofd zag, strakke actie hoor Marleen! Ook Celeste gaat lekker in de aanval en bezorgt ons een paar puntjes. Kim V geeft nog even een mooie onduidelijke instructie: los voor jou (uuuh wat bedoel je nu?). Maaaar we staan wel mooi met 10-1 voor! Celeste raakt ondertussen even helemaal de kluts kwijt en staat even verdwaasd in het veld. Maar he dat maakt ze wel direct goed met weer een puntje. Kim T komt voor Marleen in de plaats. Zet hem op Kim! Even een klacht van Carmen: ik heb al vier keer een bal tegen mijn been aan gehad. Niet meer doen hoor jongens?. Uiteindelijk is dat zes keer gebeurd. Kim T verdedigt lekker en Sem maakt een mooie blok. Deze set winnen we ook met 25-18. Dat gaat lekkerrrrr.

Derde set
De bal valt eerst uit de handen, maar dan starten we met een ace van Carmen. Daarna gaat Dafne verder met een prachtige serve druk. Stefanie heeft nog een super mooie set aan Celeste. De scheids ziet de bal helaas als uit. De tegenstanders zijn er verbaasd over. Sem knalt er weer een punt bij met een mooie aanval. Zelfs Stefanie’s serve is een lastige voor ze! En ze knalt er nog een paar lekkere punten bij. Ze vergeet soms naar haar plek te lopen, maar de pass gaf nog een heerlijk puntje. 3-8. Sem haar serve is ook weer in actie en we hebben een ace! Remco noemt nog even aan de kant dat hij erbij is waarom we winnen. Ja ja we spelen gewoon heel erg lekker vandaag! Koen vertrekt helaas voor zijn eigen wedstrijd met 6-10. Kim jast de bal met veel mazzel via het net erover! En Celeste maakt ook een ace! Ze wil die nog wel even zingend vieren. Iedereen moet even lachen. 8-12 joker Marleen wordt ingezet. Marleen is er klaar mee en passt hem er gelijk overheen! Weer een punt. Carmen speelt hem ook even gelijk terug dat is weer een punt. Ons schijn blok, Dafne en Marleen, leveren ook een punt op 12-18. Helaas vrij balletje levert de tegenstander een punt op. De touche zit er bij de scheids niet in. We roepen ze we dan weet hij het zeker. 15-19. Djorro kiest voor een time-out 17-19. Kom op jongens laat ze niet zitten. Hij heeft volgens mij nog niet gezien dat we dames zijn. Ach kan gebeuren. Celeste poogt tot een blok. Heerlijk de bal valt de langs. En de tegenstander denkt direct een aanval terug te doen. Helaas ze valt ze op der billen. We maken het in de derde set toch nog spannend. 20-21 en Marleen heeft weer een pass actie 20-22. En Dafne heeft weer een aanval op ongeveer de drie 20-23. Celeste gaf nog even aan dat we geen fouten moeten maken. De serve doet ze goed de pass iets minder. 21-23. Laatste punt? Carmen mag serveren. Helaas toch nog niet. 22-24. Met een uit serve van de tegenstander 22-25.

Set 4
Dafne serveert mooi strak over het net, maar helaas word de bal uit gespeeld. Steef zit goed onder de bal na de blok van Celeste. Kim V maakt. het punt nog ff af door een mooie aanval. Er is een beetje chaos, maar toch is het punt voor ons! Marleen is goed bezig met passen. Time-out voor ons bij 8-8. Na de tip van Djorro door zijwaarts te passen maakt Marleen hem mooi af en ja hoor PUNT! 3 aces in de service rally van kim V. Kim T maakt een punt door de bal achterover te passen. Mooie diagonale aanval van Steef binnen de 1 meter. We winnen de set en dus ook de wedstrijd met 25-14 en de wedstrijd 4-0 gewonnen!!!

We bedanken alle lezers en ons support aan de kant. Tot volgend jaar!