Na allemaal goed het corona protocol van Flash Stars te hebben doorgenomen (Jaja we luisteren wel naar je Rutte), gingen we op weg naar Langeveen.

De rit begon bij Anouk in de auto al perfect met de nodige kerstmuziek. Remco en Gerben moesten met hun bijna 2.00 meter in de hoogste auto. Misschien toch even rekening mee houden met het rijschema ? anders vouwen we ze wel op in de kattenbak!

Lisanne nam nog even een toeristische route, al die dorpen en donkere wegen lijken ook zo op elkaar. Bij Anouk in de auto moest er even gewisseld worden van bestuurder door Anouk’s nachtblindheid.

Over Langeveen is niet zoveel te vertellen. Er is een café maar die is zo leeg dat corona er zelfs bang van wordt en rechtsomkeert maakt.

We mochten in de kinderBSO verzamelen en wachten tot de wedstrijd voor ons klaar was. Deze liep flink uit. Altijd fijn als je al laat speelt (21;00 uur) en dan nog uitloop hebt.

Nadat Annemijn al haar dansmoves heeft laten zien en de smintjes door de BSO verspreid waren mochten we dan toch eindelijk van start gaan!

Aangezien het scheidsrechtersweek is hadden we nog een kleinigheidje meegenomen voor de scheidsrechter. Deze werd zeer gewaardeerd en we konden de wedstrijd beginnen.

Set 1:
Hier moesten we even opwarmen maar kwamen we na een tijdje goed terug door onze druk op te voeren. Door een blessure van Tess ging Tessa op spelverdeler. We wonnen deze set mede door een prachtige opslagreeks van Carlijn!? 25-16.

Set 2:
Dit werd een spannendere set. De tegenstander kon redelijk mooi de bal wegleggen in de diepste hoeken van het veld. Carlijn kreeg nog een paar keer het blok van de nummer 26 tegen zich. Maar door toch meer druk op te leggen wonnen wij deze set met een zenuwslopende eindstand van 27-25.

Set 3:
Je merkte dat we deze set al redelijk vermoeid waren. Dat we begonnen om 21:30 hielp natuurlijk ook niet mee! We kwamen op een achterstand van 14-3 maar konden deze toch nog goed terugwinnen. Carlijn had de nummer 26 nu wel door en door haar bloks kregen we de punten weer binnen. Met nog een paar mooie opslagreeksen en aanvallen van Anouk wonnen we deze set met 25-23.

Set 4:
Met een 3-0 voorsprong waren we vastberaden deze laatste set ook nog even te pakken. Maar waarschijnlijk was de tijd er te laat voor. Normaliter zaten we nu ook al rond de bier en de wijn. Misschien hunkerden we hier ook wel sterk naar?? Met onze laatste wilskracht verloren we deze set met 25-18.

Ondanks de verslagenheid van de laatste set hebben we onze winst goed gevierd bij de big M(acdonalds).

Annemijn en Nienke konden zich als jongste van het grut niet inhouden en zijn nog aan de nachtborrels gegaan ?. Terwijl de ouwe meuk rond 00:30/01:00 uur lekker in zijn nest lag.