2e zege wedstrijd voor D11

Verslag

Vandaag onze eerste thuiswedstrijd in de Veste. Met zijn allen hadden we afgesproken om rond 18:45 een voorborrel te doen.

Anouk zou Anouk niet zijn als ze er niet als eerste zou zijn (ze is natuurlijk ook de buurvrouw van de Veste).

Anouk zat al heel op tijd klaar voor een drankje maar de kantine was nog dicht, lampen waren uit en niemand was er. Langzaamaan druppelde iedereen binnen waardoor de borrel later begon en een beetje uitliep!

Dus het was even haasten in de kleedkamer, kniebeschermers nog onder de voeten en al meteen inlopen ??

Maar we waren snel weer paraat!

Coach Remco was helaas ziek afwezig maar gelukkig hadden we coach Gerben en assistent coach en social media beheerder Annemijn van der Deen.

Aan filmpjes ontbrak het niet deze wedstrijd!

De tegenstanders haalden bijna allemaal de 2 meter dus wij waren ons al goed aan het voorbereiden op de blokjes die wij konden verwachten.

Set 1:

We begonnen een beetje rommelig, toch nog wel weer wat spanningen. Gelukkig kwamen we goed terug en wisten we de druk te zetten. Ook qua motivatie zaten we er lekker in en juichten en zongen we er op los. De energie was zelfs zo hoog dat er meerdere ballen uit werden geslagen met de opslag of lag het toch aan de nieuwe, lichtere Gala bal? De blokjes kwamen trouwens eerder van onze kant dan van de tegenstanders.

We wonnen deze set met 25-20

Set 2:

Dit was onze beste set van de wedstrijd. De focus was goed, de pass ging goed en we brachten goed de druk. De energie was nog steeds hoog en positief. We hadden ook door waar de zwakke plekken van de tegenstander zaten (dank je wel coach Gerben).  En uiteindelijk  hadden we door dat we wat minder spierballen moesten gebruiken voor de opslag en bleven de ballen in! Paulien heeft deze set 12 punten geserveerd en we wonnen met 25-13

Set 3:

Na een tactisch overleg met de bankspeelsters werd Tessa op spelverdeler gezet en mocht Lepsi verplaatst worden naar de passer/loper positie en Amber kwam weer in het veld op de midden positie. Ondanks deze wissel begonnen we met een flinke achterstand. Na een goede peptalk kwamen de punten weer goed terug. De focus was er weer en de punten liepen goed binnen.

We wonnen met 25-18

Set 4:

Tess kwam weer in het veld als spelverdeelster. De oefening van de afgelopen training kwam goed van pas, want er kwamen genoeg aanvallen vanaf de 3 meter.

Carlijn had deze set haar prachtige snoekaanvallen weer gevonden en ze bracht de ballen een aantal keren goed hard naar beneden! Ook haar blokkeringen waren deze set te vinden.

We wonnen deze set met 25-17

We hebben weer 5 punten in the pocket en staan nu op de nummer 1 ??

Als afsluiter hebben we de bar maar even geopend voor een goeie naborrel! Frituur ging ook nog even aan en we zijn welgevoed en goed beschonken naar huis weder gekeerd

Aankomende dinsdag mogen we weer aan de bak tegen Mintonette zodat we vrijdag allemaal aanwezig kunnen zijn bij de bruiloft van Paulien en Dennis! ?

Details

Datum Tijd
1 oktober 2021 20:00

Resultaten

Team1234
Dames 1125-2025-1325-1825-17

Locatie

De Veste
H.F. Roetgerinklaan 1 Borne, Nederland