Afmelden

Opzeggen lidmaatschap

Voor het afmelden bij Apollo 8 geldt een opzegtermijn. Die hangt af van het team waar je speelt:

  • Mini’s kunnen zich afmelden per 1 januari of per 1 juli.
  • Recreanten kunnen zich afmelden per 1 januari of per 1 juli.
  • Jeugdspelers (A, B en C) en senioren kunnen zich alleen afmelden per het einde van het seizoen. Het seizoen eindigt altijd op 30 juni. Je lidmaatschap eindigt dan per 1 juli daaropvolgend. Als je je toch afmeldt tijdens het lopende seizoen, ben je verplicht om het hele seizoen (tot en met juni) contributie te blijven betalen. Vanaf 1 juli begint een nieuw seizoen.

Er zijn een aantal voorwaarden waaronder je je wel kan afmelden tijdens het lopende seizoen:

  • Verhuizing
  • Studie elders
  • Een langdurige blessure waardoor je het seizoen niet meer kan spelen (zie ook blessureregeling)

Let op: je bent pas afgemeld als je een bevestigingsmail hebt gekregen van de Ledenadministratie. Heb je binnen 2 weken geen bericht, neem dan nogmaals contact op.

Afmelden competitie

Als je wel wilt blijven trainen, maar geen competitie meer wilt spelen, moet je dit uiterlijk 30 september doorgeven aan de ledenadministratie. Als je op 1 oktober nog ingeschreven bent bij de Nevobo voor een spelerskaart, zal je die ook moeten betalen.

Let op: afmelden/niet opgeven voor de competitie betekent niet dat je lidmaatschap van Apollo 8 wordt opgezegd. Je opzegging moet je altijd sturen naar de ledenadministratie.

De regels rondom het opzeggen van het lidmaatschap staan ook in de statuten van Apollo 8.

Niet meer spelen, maar wel de vereniging blijven steunen?

Wil je niet meer actief volleyballen maar wel de club blijven steunen en op de hoogte blijven van wat er speelt? Dat kan! Dan word je verenigingslid en betaal je 4 euro per maand. Je blijft op de hoogte van Apollo door de nieuwsbrief die je ontvangt en via de email.

Inleveren wedstrijdshirt

Als je geen wedstrijden meer gaat spelen, zal je je wedstrijdshirt moeten inleveren. Dit kan bij de Materialencommissie.