post

Winst Dames 1 in eerste halve finale play-offs

Dames 1 heeft de eerste wedstrijd in de halve finales van de play-offs gewonnen. In het uitduel tegen Regio Zwolle Volleybal was de ploeg van Thijs en Bart Oosting met 0-3 (18-25, 16-26, 17-25) te sterk voor de Zwolse volleybalsters.

Apollo 8 speelde op zaterdag 23 april tegen provinciegenoot Regio Zwolle Volleybal. De Bornse dames begonnen het tweeluik met een uitwedstrijd en wisten deze in drie sets te winnen. Hiermee heeft Apollo 8 een goede uitgangspositie voor de return die op zondag 1 mei in Borne wordt gespeeld. Het winnen van twee sets is voldoende om de finale om de landstitel te bereiken.

Tekst gaat verder onder de video.

Scherp en overtuigend

‘We speelden de hele wedstrijd scherp en met veel overtuiging’, aldus libero Florien Reesink. ‘Het plan was duidelijk en we wisten precies wat we moesten doen. Onze eigen passlijn stond goed waardoor we ons eigen spel konden spelen. Een hele fijne 0-3 winst in deze eerste halve finale! Op naar zondag.’

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Roel Ubels.

Goede overwinning, getergde tegenstander

‘We hebben een goede overwinning geboekt. Vanaf de servicelijn wisten we druk te ontwikkelen waar Zwolle op een aantal momenten niet onderuit kwam’, reageert trainer/coach Bart Oosting. ‘Met de zege hebben we een eerste stap gezet richting de finale, maar we weten ook dat we er echt nog niet zijn. We zullen ons moeten instellen op een zeer getergde tegenstander die zint op revanche.’

Beslissende wedstrijd

Op zondag 1 mei wordt het beslissende duel gespeeld in Borne. Om 14.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal in sporthal De Veste. Publiek is van harte welkom. De andere halve finale gaat tussen Sliedrecht Sport en VC Sneek. De winnaars van beide duels strijden daarna tegen elkaar om de landstitel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.