Heren 2 wint ook in Markelo

Nog één wedstrijd voor de welverdiende kerstvakantie en dan zit de eerste seizoenshelft er op voor heren 2. In de koude donkere hal “de Haverkamp” te Markelo stond het eerste team van Markel-Up op ons te wachten. Nou ja, wij stonden te wachten, want een half uur voor de wedstrijd was er nog geen veld en tegenstander te bekennen. Even tijd om te klagen over de kou, de vloer en de verlichting om vervolgens aan de warming up te beginnen.

Bram van der Linde van heren 3 was wederom van de partij om de libero plek van de geblesseerde Hogt over te nemen. Voor de afwezige Leussink en Wes werd niemand opgeroepen. Niet te veel wissels, zo houden we het een beetje overzichtelijk voor coach Boevink.

In de eerste set werd het krachtsverschil al snel duidelijk. Met verzorgd volleybal liep Apollo 8 snel uit en Markel-Up had geen antwoord op de harde klappen waarmee ze bestookt werden. Op de helft van de set kwam coach Boevink toch al in actie. Spelverdeler Slagers werd gewisseld omdat hij er wat vermoeid uitzag volgens de coach. Buis kwam het veld in en zo werd de eerste set eenvoudig binnen gehaald.

Veel valt er verder niet over deze wedstrijd te vertellen. Na de tweede set, die ook een prooi was voor heren 2, mocht Wissink gaan uitrusten zodat Mulder er ook nog een paar ballen in kon vegen. Dat ging prima, dus ook de laatste twee sets leverden geen enkel probleem op voor de herbstmeister van de promotieklasse. Vijf punten in de kofferbak en op naar Borne maar weer.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.