Heren 2 wint derby en verstevigt koppositie

Wedstrijden tussen Devoc en Apollo 8 zijn vaak beladen en niet zelden spannend. Zoals een echte derby hoort te zijn dus. Ook de uitwedstrijd eerder dit seizoen viel in die categorie.  Waar er destijds over en weer veel blessures waren stonden er afgelopen vrijdagavond twee representatieve teams tegenover elkaar. Voor aanvang van de wedstrijd was heren 2 de trotse koploper van de promotieklasse met evenveel punten, maar een wedstrijd minder gespeeld dan de mannen uit Delden.

Een echte topper en dus zat er ook aardig wat volk op de tribune van De Veste. De supporters werd een aardige wedstrijd voorgeschoteld en ook van de nodige spanning was, zeker aan het begin van de wedstrijd, zeker wel sprake. Zeker toen de eerste set nipt gewonnen werd en de tweede vrij duidelijk naar Delden toe ging. 1-1 dus.

Als je vaker een wedstrijdverslag van heren 2 leest zul je weten dat wij een broertje dood hebben aan vijfsetters, duurt lang, dus er moesten nu twee sets gewonnen worden. Waarvan akte. De foutenlast van Apollo 8 ging omlaag en bij Devoc leek de pijp leeg. Het niveauverschil werd daardoor dusdanig groot dat de spanning uit de wedstrijd verdween en de spelers en supporters zich snel bij de bar in de kantine konden melden om nog eens uitvoerig na te beschouwen op deze topper.

Met een wedstrijd minder gespeeld en 3 punten voor op de nummer twee (Devoc) en 6 op de nummer drie (Harambee) hebben we het kampioenschap van de promotieklasse volledig in eigen hand. Ondanks bewezen succes van de trainingsintensiteit van de afgelopen weken heeft het er alle schijn van dat er a.s. woensdag wel getraind gaat worden. Dat belooft nog wat voor zaterdag als we om 18:30 uur in Vriezenveen mogen aantreden tegen de rode lantaarndrager Vrivo.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.