Heren 2 verslaat Rivo heren 1

Afgelopen week was weer een typische heren 2 week. Geen training, wel bier. Onduidelijkheid over de aanwezige spelers tijdens de wedstrijd, wel winst. Maar het hoogtepunt vond uiteindelijk toch weer plaats na de wedstrijd. Dat soort dingen.

Allereerst de training. Tja. Trainer Boevink had onlangs eens geroepen dat hij op de trainingsavond een afscheidsborrel gaf in plaats van een training. Toen uiteindelijk bleek dat hij deze na de training had gepland stroomden de afmeldingen in grote getale binnen. Uiteindelijk heeft 1 van de 4 aanwezige spelers zich gelijk bij de bierdrinkers gevoegd, gingen er twee het krachthonk in en ging er nog één een blokje om rennen. Gelukkig waren we een uurtje later weer herenigd om Boevink uit te zwaaien.

Tussen de biertjes door werd er nog even gepolst wie er die zaterdag allemaal aanwezig zouden zijn bij de wedstrijd tegen Rivo. Aangezien 6 man ons wat krap leek werd jonkie De Graaff van heren 3 bereid gevonden de oudjes te versterken. Gelukkig herstelde de rug van Elfrink de dagen hierna nog enigszins en had nieuwbakken papa Hogt alles thuis voldoende op de rails om ook de reis naar Rietmolen te kunnen aanvaarden. Zij het wat te laat, het ritme moet nog even gezocht worden.

Hij was niet de enige die te laat ter plekke was. Aanvoerder Waanders moest eerst heren 1 nog helpen. Hij had dus al een wedstrijd tegen Rivo heren 1 (Rijssen) in de benen en kreeg de eerste sets rust tegen de naamgenoten uit Rietmolen.

Dan de wedstrijd. Zonder al te hoogstaand spel werden de punten binnen gehaald. De foutenlast aan de andere kant van het net was te hoog om het Apollo 8 echt lastig te kunnen maken. Ook toen Elfrink zijn rug na ruim twee sets begon op te spelen en hij op midden vervangen werd door passer loper Snellers veranderde er weinig. Snellers merkte na een paar punten nog op dat hij maar van weinig toegevoegde waarde was als middenman. Prompt scoorde hij met een kill-block.

De heren Waanders en De Graaf mochten zich ook nog even in het veld tonen. Harde klappen werden afgewisseld met geplaatste ballen en het was al snel duidelijk dat ook de twee laatste sets naar Borne zouden gaan.

Vijf punten in de kofferbak. En starten maar. Nog een keer starten. En nog een keer… geen succes. Nog een keer proberen. Maar het boodschappenautootje van Hogt had er geen zin in. Rondje duwen, geen succes. Kapotte sleutel of zoiets. Dus auto laten staan en snel naar Borne om dames 1 hun eerste wedstrijd in de play outs te zien winnen. En om onze overwinning te vieren uiteraard. Op naar de volgende. Aanstaande vrijdag is onze laatste thuiswedstrijd op de vrijdagavond van dit seizoen. Het zal vast weer een enorm spektakel worden, dus komt dat zien. 20:00 uur @ De Veste tegen Vosta heren 1.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.