Dames 12 tegen Mintonette DS 2

Vandaag een wedstrijd in het o zo gezellige Holten. Centrum was helemaal leeg en de deur van de sporthal zat dicht. Waarschijnlijk had de beheerder zich verslapen.

Tessa was later met de spelerspassen. De beheerder vond dit wel even moeilijk te bevatten want met id-kaarten aankomen was niet professioneel… Gelukkig spelen we dan ook geen promotieklasse!

Set 1:
Drama… hier willen we niet over praten.

Set 2:
Kwamen we goed terug omdat Kim en Amber niet in het veld zaten… 25-19

Set 3:
25-16 of zoiets

Set 4:
RETESPANNENDDDDDDDD! 27-29 was de eindstand met mooie rally’s. We kwamen ontzettend mooi terug en begonnen ons spel goed te spelen.
Helen een ontzettend mooie aanval die dwars door twee bloks ging!!!!! Helen helen! Helen helen! Helen! Helen helen! Helen helen! Helen helen! Helen! Helen helen! Helen helen! Helen helen! Helen! Helen helen! Helen helen! Helen helen! Helen! Helen helen! Helaas was de bal op de lijn volgens de scheidsrechter uit en verloren we… Tatatataaaaammm

Set 5: in de doucheee.
De ingenieur van het pand dacht dat 5 douches wel genoeg waren voor een volleybalteam.. de hokiepokie werd ondanks dat gezongen en eindigden we bij de Veste met gratis wijn en leefde iedereen nog lang en gelukkig

Met grote dank aan onze top coach: Henkie Penkie Potlood (oftewel meneer Passies)

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.