Voorlopige indeling teams 2020/2021 (Heren, Dames en Jeugd)

Beste speler/speelster bij Apollo 8,

Het was nog een hele puzzel voor de technische commissie om samen met alle trainers/coaches de voorlopige teamindeling gereed te krijgen. Maar vandaag wordt de voorlopige indeling bekend gemaakt.

Voor het starten met trainen in de nieuwe teamindelingen zijn we afhankelijk van de maatregelen inzake het corona-virus. We houden jullie hiervan op de hoogte. Momenteel zijn we bezig om te kijken op welke wijze wij na de meivakantie de trainingen voor de jeugd t/m 18 jaar vorm kunnen geven. Deze trainingen gaan plaatsvinden in de nieuwe teamsamenstelling.

Het kan zijn dat de indeling vragen oproept en dat een toelichting gewenst is. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen kenbaar gemaakt worden per mail vanaf 1 mei tot en met 8 mei via het adres: teamindeling@apollo8.nl. In verband met de corona maatregelen krijgt u dan een reactie per mail terug of we nemen telefonisch contact met u op. Denkt u er dan wel aan om uw telefoonnummer ook te vermelden in de mail?

Net als andere jaren willen we nogmaals benadrukken dat we er heel bewust voor kiezen om via deze kanalen met de TC te communiceren. En hiermee dus dan ook niet onze trainers te belasten. Ieder die een mail met een vraag stuurt kan een antwoord terug verwachten.

Met vriendelijke groet,
Technische Commissie
Volleybalvereniging Apollo 8