post

Vacature vrijwilliger: Online communicatie en marketing – Apollo 8 Dames 1

Ben jij creatief, heb je passie voor de volleybalsport en wil je jouw talenten inzetten voor een dynamische volleybalvereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving: Als vrijwilliger online communicatie en marketing ben je verantwoordelijk voor alle online visuele en schriftelijke informatie en communicatie die rond het Dames 1 team speelt. Dit doe je veelal in samenwerking met andere vrijwilligers/commissies en Searchflow, een van onze sponsoren.

Wat bieden wij:

  • Een creatieve rol binnen een enthousiaste sportgemeenschap.
  • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een kans om ervaring op te doen in mediavormgeving, online marketing en sportjournalistiek.
  • Een gezellig team dat uitkijkt naar jouw bijdrage.

Wat vragen wij:

  • Enige ervaring met grafisch ontwerp en tekstredactie.
  • Affiniteit met volleybal en teamgeest.
  • Beschikbaarheid voor thuiswedstrijden en speciale evenementen.
  • Zelfstandigheid en betrouwbaarheid.

Concrete werkzaamheden:

Je zorgt ervoor dat via de Apollo 8 Dames 1 social media accounts berichten worden gepubliceerd, vragen worden beantwoord en gereageerd wordt op comments om de interactie en betrokkenheid te stimuleren. Searchflow verzorgt berichten op basis van de contentkalender en ook de look & feel van onze social media kanalen, wat zorgt voor eenheid binnen de huisstijl en een frisse , professionele uitstraling.

Aan de basis van een eredivisieseizoen liggen de voorbereiding (met oefenduels) en de wedstrijd- en contentkalender. Social media spelen een belangrijke rol in de aanloop naar wedstrijden en evenementen. Daarbij moet je denken aan ‘Coming up en save the date’, aankondiging mini’s van de week (incl. interview) en ‘Matchday posts (visuals)’ in de aanloop naar wedstrijden, via Facebook en Instagram. Je plaatst wedstrijdverslagen op onze verenigingswebsite en zorgt voor gebruik van fotomateriaal en bewegend beeld om de aantrekkingskracht en uitstraling van volleybal op eredivisieniveau uit te drukken.

Je werkt verder aan het vergroten van het bereik en aantal volgers van onze social media, waardoor we aantrekkelijker worden voor nieuwe sponsoren, speelsters, staf en fans. Je blijft innoveren en de professionele uitstraling verhogen, volgt ontwikkelingen op social media en reageert hierop om relevant te blijven. Ook hierbij werk je samen met Searchflow. Je draagt bij aan en stimuleert vernieuwing in de vorm van het structureel plaatsen van reels lop basis van tags die tijdens wedstrijden worden geplaatst.

Interesse?

Stuur je motivatie en portfolio naar secretariaat@apollo8.nl. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.