post

Supersaturday voor Ecare Apollo 8 en sponsoren

Afgelopen zaterdag was onze tweede Super Saturday, de dag dat beide vlaggenschepen een thuiswedstrijd spelen. De uitgelezen kans dus om onze waardering te uiten aan zowel onze trouwe als nieuwe sponsoren en hen kennis te laten maken met onze geweldige club.

Vanaf 17.00 uur werden de aanwezige sponsoren verwelkomt door Cor de Vos (Algemeen voorzitter) en Marc van Harten (Voorzitter Financiele en Commerciele zaken). Dit jaar hebben we namelijk 6 nieuwe shirt-sponsoren mogen verwelkomen en ook is er een sponsor gevonden die voorziet in het vervoer van Dames 1 en Heren 1.
sponsors

Zij waren afgelopen zaterdag samen met de andere sponsoren uitgenodigd voor de aftrap van de Apollo 8 Business Club. Idee hiervan is de sponsoren elkaar te leren kennen, maar ook om te zien of we als vereniging iets terug kunnen doen.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd het één en ander verteld over Ecare Apollo 8, De nieuw te bouwen sporthal, haar sportieve ambities, haar jeugdplannen en uiteraard de uitstekende sfeer binnen onze vereniging.
tribune

Na deze kennismaking konden de sponsoren genieten van de 3-0 overwinning van het eerste damesteam. En niet te vergeten ook van onze nieuwe actie, de loterij. Waarbij degene met het winnende lot bij een rake serve op het zadel van de fiets, deze mag houden!
Na de mooie overwinning van de dames stond een warm buffet klaar, waar de sponsoren elkaar en de vereniging nog beter konden leren kennen. Vervolgens was het tijd voor de wedstrijd van heren 1 tegen Haaglanden, helaas werd deze nipt verloren met 3-2.

publiek

Aan het einde van de dag, mochten de sponsoren nog verder proeven van de uitstekende sfeer, want ondanks het verlies van de heren werd de dag met een groot feest onder muzikale begeleiding van een DJ afgesloten. Een geslaagd einde van een speciale Super Saterday.

Ecare Apollo 8 wil hierbij nogmaals onze (nieuwe) sponsoren heel erg bedanken voor hun betrokkenheid.
De Boer wonen
Eurosport
Sportpaviljoen
Vanille
Fietscity Brama: Fietssponsor
SNS bank
SWB
Van Engelen
Krey nhook
Il tartufo
Teensma
Geluidsbeheersing
Lesscher IT
Libereaux
Ecare
Plus
Huls van den Nieuwboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.