post

Succesvolle show tijdens CMV toernooi

Afgelopen dinsdag 3 februari gaf Ecare Apollo 8 tijdens het CMV toernooi voor basisscholen weer een volleybalshow.

De volleybalshow van een klein half uur is voor alle groepen 7 van de Bornse scholen gegeven. Op deze manier maken alle kinderen in Borne kennis met volleybal als het vervolg op Cool Moves Volley. De show was tijdens het CMV toernooi van de jeugd, die zij hebben als afsluiting van een CMV-lessenreeks op school.
Negen herenspelers* van Ecare Apollo 8 waren demonstreerden hoe gaaf volleybal kan zijn. De ooooh’s en de aaaah’s bleven niet uit, toen de heren begonnen te laten zien wat aanvallen is. Ook onze huismascotte AAPollo was erbij en moest regelmatig vluchten om de massa kids van zich af te houden, want populair was hij zeker de hele dag!
De volleybalshow, voor het derde achtereenvolgende jaar gegeven, is volgens Ecare Apollo 8 een uitstekende manier om volleybal op de kaart te zetten en alle jeugd in Borne te laten zien hoe geweldig onze mooie sport is.

 

Zie ook voor verdere toelichting de uitleg van onze trainer Robert Ensink:

 

DSC07148 DSC07151

DSC07161DSC07158

 

*Namens Ecare Apollo 8 waren de volgende spelers aanwezig:
AAPollo Janneau Wieffer, Stef Vugteveen, Derk Tenniglo, Aart Kooiman, Jelle Clemens, Tom Feldkamp, Rick Nelissen, Joost Boonstra, Matteo Rogantini, Ruben Kerkhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.