post

Samenwerking Fysio-Fit Borne

Voorafgaand aan de presentatiewedstrijd van het eerste damesteam werd er een samenwerkingsovereenkomst getekend door voorzitter Martin Reesink en Jacomine Blokvoort van Fysio-Fit Borne.

Vanaf dit volleybalseizoen gaat Fysio-Fit Borne namelijk onder meer fysiotherapeutische zorg verlenen aan de leden van de volleybalclub. Daarnaast organiseren ze inloopspreekuren en revalidatietrainingen. Het eerste damesteam van Ecare Apollo 8 wordt ook verzorgd en begeleid door Fysio-Fit Borne. Om deze samenwerking kracht bij te zetten werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

“Ecare Apollo 8 is een ambitieuze volleybalclub met een gezond, veilig en (top)sportklimaat. Fysiotherapeutische zorg draagt bij aan dit streven. Het is mooi dat we dit hebben vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst,” zegt voorzitter Martin Reesink van Ecare Apollo 8.
Jacomine Blokvoort: “Ik ben blij dat ik samen met mijn collega’s een bijdrage kan leveren aan de doelen van deze volleybalclub. Ik kijk uit naar een mooie en vooral gezonde samenwerking”.

dsc03950-site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.