post

Nieuwe koers herenlijn

Met de komst van het trainersduo Rob Smienk en Rob Honigh heeft het eerste herenteam van onze volleybalvereniging twee nieuwe, maar ook bekende gezichten aangetrokken. Ook krijgt de herenlijn een eigen technische commissie. Het zijn de eerste stappen van de nieuwe koers van het herenvolleybal binnen Ecare Apollo 8.

“Ecare Apollo 8 is een volleybalvereniging voor jongens en meisjes, voor mannen en vrouwen”, zegt voorzitter Martin Reesink. “ Helaas zien we een landelijke trend dat het aantal volleybalspelende jongens afneemt. We hebben daarom de afgelopen jaren veel geïnvesteerd om volleybal meer aantrekkelijk te maken voor jongens. Denk dan bijvoorbeeld aan smashbal, vriendjestrainingen en clinics door ons eerste herenteam. Dit heeft geleid tot meerdere aanmeldingen van jongens. Om de herenlijn in goede banen te leiden hebben een aantal leden en vrijwilligers de handen ineen geslagen. Onder leiding van Mark Willem Janssen is een nieuwe technische commissie samengesteld. Hij gaat de belangen van de heren/ jongenslijn behartigen”.

Nieuw trainersduo seizoen 2018-2019
Met de komst van het trainersduo Rob Smienk en Rob Honigh heeft het eerste herenteam van Ecare Apollo 8 twee nieuwe, maar ook bekende gezichten aangetrokken. “ Vier seizoenen geleden speelden we nog in de topdivisie. Nu we komend seizoen in de tweede divisie uitkomen is het een mooie kans om een nieuwe frisse start te maken. We beginnen opnieuw en investeren in de jeugd, zij hebben de toekomst”, licht Rob Smienk toe. “Ik heb er, samen met Rob Honigh, ontzettend veel zin in om het eerste herenteam te begeleiden. De stap van speler naar trainer is een logische voor mij zelf. Ik ben dan ook blij dat ik deze kans van Ecare Apollo 8 krijg”. “We willen met onze heren weer een herkenbaar en enthousiast volleybal spelen waarvoor publiek uit Borne en omstreken naar onze prachtige accomodatie komt. Ik kijk er enorm naar uit om hier een bijdrage aan te leveren”, vult Rob Honigh aan.
Recordspeler van het eerste herenteam -Erwin Wes- stopt als speler. Hij neemt voor het eerste herenteam de managerstaken van Rob Honigh over. Martin Reesink: “ Ik ben zeer verheugd dat twee echte Apollo 8 mannen het trainersschap op zich gaan nemen. Ze hebben de afgelopen jaren al veel betekend voor onze vereniging en ik ben blij dat ze verbonden blijven aan ons eerste herenteam. Ik wens hen beiden, en natuurlijk ook Erwin Wes, veel succes toe”.

Afscheid Victor Artamonov
Met de komst van Rob Smienk en Rob Honigh nemen we ook afscheid van Victor Artamonov. “ Victor is vorig seizoen begonnen als trainer van ons eerste en tweede herenteam. In goed overleg hebben we onlangs besloten om na dit volleybalseizoen afscheid van elkaar te nemen. Ik bedank Victor voor zijn inzet voor onze vereniging en in het bijzonder zijn bijdrage aan het eerste en tweede herenteam. Ik wens hem, namens alle leden, alle goeds toe”, aldus Martin Reesink”.
Het eerste herenteam speelt op zaterdag 21 april de laatste wedstrijd van het seizoen. Om 17.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal tegen EVV Bultman –Hartholt Heren 1 in sporthal De Veste in Borne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.