post

Nieuwe beheerder sportcafé De Veste

Zoals bekend was Stichting Sporthal De Veste op zoek naar een nieuwe beheerder voor het Sportcafé, nadat Jos Brangert en Lieke Olthof te kennen hebben gegeven vanaf 30 juni 2016 hun werkzaamheden voor de Veste graag over te willen dragen.

Uiteraard willen we ook hierbij Jos en Lieke nogmaals hartelijke bedanken voor hun inzet voor het sportcafé. Zij hebben een unieke prestatie neergezet door van vrijwel niets uiteindelijk een sportcafé van formaat neer te zetten! De combinatie van een gezellige ‘kantine’, aangevuld met meer luxere maaltijden is naar onze mening een voorbeeld voor de rest van Nederland van hoe het ook kan! Wat ons betreft dus een heel groot: CHAPEAU!

Met ingang van 1 augustus 2016 mogen wij dan Erik Franken verwelkomen als onze nieuwe beheerder van het Sportcafé De Veste. Als beheerder van het Sportcafé gaat hij samen met Rob Honigh het beheer over het totale sportcluster (café en hal) doen.

De doorslaggevende reden voor Erik is dat we met hem een man in huis krijgen die reeds de benodigde horeca ervaring heeft opgedaan. Zo heeft hij onder andere zijn sporen verdiend bij Restaurant het Hoogeland/Hotel Morssinkhof en Zalencentrum Het Anker. Daarnaast heeft Erik nog een eigen cateringbedrijf, Kokerik. De werkzaamheden hiervoor kan hij prima combineren met het beheer van het Sportcafé, aangezien deze zich voornamelijk in de zomer concentreren wanneer het bij ons in de hal wat rustiger is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.