Marije, Pippa en Jette bedanken Apollo 8

Marije ten Brinke, Pippa Molenaar en Jette Kuipers gaan Apollo 8 verlaten. Alle drie de speelsters vertrekken naar verschillende clubs in de Bundesliga. Een hele mooie vervolgstap in hun volleybal carrière. Alle drie willen ze Apollo 8 bedanken. Dat lees je hieronder.

Vijf geweldige jaren

‘Nadat ik vijf geweldige jaren bij Apollo 8 heb doorgebracht, waarvan één jaar in Dames 2 en vier jaar in Dames 1, is het tijd voor een nieuwe uitdaging’, vertelt Marije. In deze periode heb ik niet alleen veel ervaring opgedaan, maar ook intens genoten van de hechte club en de mooie momenten samen. Van Europese avonturen tot meerdere keren spelen voor het landskampioenschap, het spelen van de supercup en twee keer de beker mogen winnen, het waren onvergetelijke tijden. Ik ben dankbaar voor alle kansen en herinneringen die ik bij Apollo 8 heb mogen opdoen. Hoewel ik nu een nieuw avontuur aan ga in Münster, zal ik zeker nog vaak terugkomen om de club en het team te zien spelen. Alles wat ik bij Apollo 8 heb geleerd, neem ik mee op mijn nieuwe pad. Dank jullie wel voor alles’.

Tekst gaat verder onder de foto.

Erg naar mijn zin

Ook Pippa Molenaar bedankt Apollo 8. ‘Na twee mooie jaren bij Apollo 8 D1 heb ik besloten om te beginnen aan een nieuwe uitdaging. Ik heb erg genoten van de afgelopen jaren, met als hoogtepunten het Europese avontuur en de bekerwinst. Toen ik bij Apollo 8 kwam werd ik met open armen ontvangen door het team, staf en alle vrijwilligers. Hierdoor heb ik het erg naar m’n zin gehad en mooie stappen kunnen zetten. Hier wil ik iedereen heel erg voor bedanken. Ik ben zeker nog eens in de Veste te vinden om Apollo te supporten en natuurlijk om m’n Twents op peil te houden’.

Tekst gaat verder onder de foto.

Onvergetelijke tijd

Jette vertrekt na drie seizoenen bij Apollo 8: ‘Na 3 geweldige seizoenen zit mijn tijd bij Apollo 8 erop. Ik heb veel mooie momenten meegemaakt, waaronder het spelen van de Europese wedstrijden en het winnen van de Nationale Beker in 2024. Ook heb ik met veel plezier training gegeven aan de jeugd en zijn we meerdere keren Nederlands kampioen geworden. Ik wil iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze onvergetelijke tijd! Het waren super mooie en leerzame jaren, nu op naar een nieuw avontuur.’

Tekst gaat verder onder de foto.

Apollo 8 wensen Marije, Pippa en Jette heel veel succes en volleybalplezier bij de nieuwe clubs. We bedanken jullie voor jullie inzet, betrokkenheid en vriendschap bij Apollo 8. En wellicht tot ziens voor de toekomst…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.