post

Jasmin Garden

Het verre Oosten in Twente!

U hoeft helemaal niet ver te reizen om u culinair in China of Japan te wanen! Centraal gelegen en heel goed bereikbaar in Twente ligt namelijk restaurant Jasmin Garden in Borne.

Ons Chinees en Japans Teppanyaki restaurant in Borne is een geliefde plek geworden voor fijnproevers, die de klasse en het veelzijdig karakter van de klassieke Chinese keukens (o.a. Kantonees en Sichuan) en specialiteiten uit het land van de rijzende zon hebben leren kennen. Van vertrouwde Chinees-Indische a la carte gerechten zoals Babi Pangang of Foe Yong Hai, tot heerlijk knapperige Pekingeend, super-verse sushi en sashimi en live-cooking op onze Japanse Teppanyaki bakplaten!

Mooie wijnen, onze gastvrije en deskundige bediening maken tezamen met de uitgelezen en veelzijdige gerechten die worden bereid uit top ingredienten, ieder bezoek aan ons Chinees & Japans restaurant tot een feest. Lekker samen genieten! Daarnaast verzorgen we ook catering, hebben we een afhaal(take-out)service en verzorgen we sushi workshops.

Jasmin Garden is een modern sfeervol restaurant met lekker eten, gezelligheid en gastvrijheid en een bezoek aan ons restaurant zal dan ook een onvergetelijke smaakvolle herinnering bij u achterlaten. Wij heten u graag van harte welkom!