post

Grand Café De Steeg

Grand Café De Steeg is al vele jaren een begrip in Borne. Op de plek van de vroegere juwelierszaak Wildenborg en in een nog verder verleden de kruidenierswinkel van Végé is het al sinds 1 oktober 1981 hèt adres voor gezelligheid, een verse kop koffie, een smakelijke lunch of lekkere avondmaaltijd.

Het sfeervolle bruine café, dat sinds 2008 de formule van Grand Café hanteert, is wijd en zijd bekend dankzij onze ‘koffie met een kaatje’. Deze combinatie van geurige verse koffie en een zoet glaasje alcohol is nooit te versmaden. ’s Ochtends en ’s middags is het dan ook gezellig druk rond koffietijd en veel gasten bestellen aansluitend van onze kleine of grote kaart of onze populaire daghap.

De lunchkaart geeft u een heel ruime keuze uit onder andere verse soepen, uitsmijters, baguettes en de lekkerste bakkies met gebak. Probeer ook eens een Boorns bakkie met kuiernat en kaneel of een bakkie leppel’n met advocaat.

Ook onze dinerkaart staat vol heerlijke en eerlijke gerechten voor vis-, vlees- en vegetarische eters.

Grand Café De Steeg, vernoemd naar de Bakkersteeg waaraan het grenst, ligt centraal in Borne. Het in het voorjaar van 2016 volledig vernieuwde en overdekte terras staat uitnodigend op u te wachten, met uitzicht op de winkelstraten. Tijdens feestdagen hebben we live optredens en in de weekenden is ons Grand Café een uitgaansgelegenheid.

Voor feestjes en partijen kunt u prima terecht in onze bovenzaal met veertig zitplaatsen. Houdt u liever een ‘staand’ feestje, dan hebben we daar plek voor gezelschappen tot 75 personen.