Karin Blokhuis assistent-trainer Dames 1

Karin Blokhuis is aan de trainersstaf van Dames 1 toegevoegd. De voormalig topvolleybalster was afgelopen seizoen al actief bij Apollo 8 als assistent-trainer bij Dames 2. 

Karin zal komend seizoen aan de slag gaan als assistent trainer bij Dames 1. Eerder was ze actief als volleybalster bij Saasveldia, Pollux Oldenzaal en Krekkers. Als assistent-trainer was ze werkzaam bij Rivo Rijssen en het afgelopen seizoen bij Dames 2 van Apollo 8. ‘Met mijn eigen ervaringen verwacht ik een verbindende factor te kunnen zijn tussen de speelsters en de trainers’, vertelt Karin. ‘Ik kijk er naar uit om er samen met de rest van de staf en het team een mooi seizoen van te maken door hard te werken, maar ook door plezier te maken. Met aan het eind van het seizoen een hecht team en een mooi resultaat.’ 

Naast Karin bestaat de staf komend seizoen uit Jeffrey Scharbaai (trainer), Bart Oosting (trainer), Roy van den Berg (manager), Gijs Adams (manager), Roderik Möller (fysiotherapeut), Maarten Hulsman (datascout) en Jeroen Gouma (assistent-trainer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.