post

Jongensjeugd op bezoek bij Nederland-Japan

Dinsdag 15 mei speelden de beste volleyballers van Nederland een oefenwedstrijd tegen de “lange” mannen van Japan. Dit als voorbereiding op de Golden European League. De wedstrijd werd gespeeld in de IISPA topsporthal in Almelo.

Een hele gave gelegenheid om de jongens-jeugd van Ecare Apollo 8 eens kennis te laten maken met volleybal op internationaal niveau. Vanuit de herenlijn-TC werden de nodige zaken geregeld en om half 7 werd er afgesproken bij de Veste.

De jongens waren nog druk bezig het grasveld om te ploegen terwijl de ouders in de startblokken stonden. Samen met Erwin Wes (TC) en Rob Smienk (Trainer H1) gingen we richting Almelo. In de hal aangekomen werden snel goede plaatsen uitgezocht en ietwat zenuwachtig kon het wachten op het eerste fluitsignaal beginnen.

Bij interlands worden wel eerst de volksliederen gespeeld. Die van Nederland werd in ieder geval vol overgave meegezongen. Dat beloofde wat voor de wedstrijd. Nederland bleek oppermachtig in deze wedstrijd. En onze jongens genoten er flink van! Vanaf de 20 werden de mannen luid naar de 25 punten toegeschreeuwd.

Na de laatste klapper van “het vriendje van Ilona ter Avest van dames 1” hadden de Nederlandse mannen de zege in de broekzak. Natuurlijk mochten de jongens daarna ook nog even op de foto met hun idolen.

Ook de TC heeft flink genoten van de avond. En willen de jongens dan ook bedanken voor de gave avond vol enthousiasme!

Reacties “Jongensjeugd op bezoek bij Nederland-Japan

  1. Het was idd een topavond. Een mooie manier om ook naast het veld met elkaar om te gaan. Dank ecare Apollo 8 voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.