post

Jongens A naar finale NOJK

Jongens A heeft zich afgelopen zaterdag in Nieuwleusen geplaatst voor de finales van het NOJK op 14 maart in Doetinchem. Ecare Apollo 8 wist dit jaar met maar liefst vijf teams de halve finales te bereiken. Het lukte echter meisjes A, B en C niet de halve finales te overleven. Het jongens B team besloot vanwege het gevaarlijke ijzelweer ‘s morgens, code Oranje Midden-Nederland, niet af te reizen.

Het jongens A team won in Nieuwleusen de eerste drie wedstrijden van VC Sneek (25-22 en 25-10), DeVolCo ’88 (25-18 en 25-19) en Flash Nieuwleusen (25-10 en 25-7), waarmee de kwalificatie al zeker was. Daarna was er nog de laatste wedstrijd tegen VC Zwolle met de gelijke stand van 1-1.

In Ootmarsum speelden meisjes A en C. Meisjes A verloor van Varsseveld en Dynamo Tubbergen en won van Flamingo’s en Irene, waarmee ze tekort kwamen om zich te kwalificeren. Meisjes C verloor van Varsseveld, Dynamo Tubbergen en DeVoKo en werden dus uitgeschakeld.

In Eerbeek, de speelplek van meisjes B, speelde zich een soort Twents Kampioenschap af. Rivo Rijssen, Set – Up ’65 en Tornado Geesteren wonnen van Ecare Apollo 8 en gelukkig was er nog winst voor meisjes A, door te winnen van het niet Twentse Olhaco.

Het jongens A team NOJK 2015: Stef Dreierink (eerste herenselectie); Ruben Kerkhof, Kjel de Vries, Rieco Huls (tweede herenselectie); Matteo Rogantini, Tobias Lansink, Luc Pol (derde herenselectie); Bas Wiersma, Coen Verschuur, Stijn Hannink (selectie jongens A). Begeleiding: Thijs Oosting, Martijn Slagers, Abe Talsma.

Zie hier ook de foto’s

(Verslag; Robert Ensink. Foto’s; Bruno Rogantini)

2 Reacties “Jongens A naar finale NOJK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.