post

Jeugdkamp wederom succes! (incl. foto’s)

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijkse jeugdkamp! Na een aantal jaar in Delden geslapen te hebben was het dit jaar tijd voor een nieuwe locatie in Almelo. Voor ongeveer 50 jeugdleden begon het kamp op vrijdagavond al. Met genoeg spullen voor een week vakantie kwamen de jeugdleden aan om direct de slaapplaatsen te verdelen.

Het avondprogramma van de vrijdagavond bestond uit meerdere delen. Zo was er een spannende spelshow, gepresenteerd door Fenne en Anke. Nadat uiteindelijk een winnaar bekend was werd er haast gemaakt naar het donkere bos op een halfuurtje fietsen van de kamplocatie. Daar stond de traditionele spooktocht op het programma. Met hulp van vele bekenden werd dit een zenuwslopende, enge en spannende tocht voor iedereen. Zo stonden naast de jeugdleden ook enkele begeleiders na de tijd nog te bibberen van spanning bij een kop warme chocolademelk rond het kampvuur. De vrijdagavond bleef dan ook nog lang onrustig…

Op zaterdag ging de wekker alweer om 7:30 uur en werd iedereen gewekt voor een nieuwe actieve dag. Dat niet iedereen met weinig slaap om kan gaan werd al snel duidelijk door de vele chagrijnige gezichten op dit tijdstip. Toch was dit van korte duur. Met een stevig ontbijt werd er direct een sportief activiteit begonnen en kreeg iedereen de mogelijkheid om een beetje wakker te worden.

Ondertussen verzamelden bij de Veste ongeveer 60 mini’s om de tocht op de fiets naar Almelo af te leggen. Nadat ook zij veilig aangekomen waren en de slaapplekken (her)verdeeld waren was het tijd voor de rest van het middagprogramma. De mini’s gingen sporten in de sporthal in Almelo om vervolgens in en rondom het zwembad verder te spelen. De jeugdleden begonnen ondertussen aan een kanotocht van vele kilometers. Volgens mij is er niemand die uiteindelijk droog is weten te blijven.

Bij terugkomst op onze locatie in Almelo stond er een warme pastamaaltijd voor alle kinderen klaar en kon iedereen zich opwarmen/opfrissen en even uitrusten van de vermoeiende middag. De voorbereidingen voor de bonte avond werden ondertussen getroffen en AAPollo heeft er samen met Diede voor gezorgd dat alle aanmeldingen werden doorgegeven. Met behulp van DJ Mats en presentatoren Ireen en Abe werd ook deze avond een succes. Muzikaliteit van Quinten, rivaliteit tussen Elke en Jorieke en hilariteit met Joost, Derk en Merein; alles kwam aan bod met behulp van de creativiteit van de kinderen! De avond werd feestelijk afgesloten met muziek en gezelligheid rond het kampvuur. Ook deze avond ging iedereen netjes op tijd naar bedje toe…

De wekker op zondagmorgen ging voor veel kinderen toch net iets te vroeg. Slapende gezichten en vele lichamen die toch wat langer op hun luchtbed bleven liggen. Toch ging iedereen na het opruimen op de fiets richting de beachvolleybal in Borne waar het weekend feestelijk en sportief werd afgesloten. Het was weer een groot feest!

Namens de kampleiding: bedankt en tot volgend jaar!

Abe, Amke, Bente, Derk, Desi, Diede, Elke, Fenne, Ireen, Jacqueline, Janneau, Joost, Jorieke, Kirsten, Manouk, Merein, Nathalie, Rick, Anke en Sandra!

 

[AFG_gallery id=’104′]

 

(Bekijk ook onze andere fotoalbums)

Reacties “Jeugdkamp wederom succes! (incl. foto’s)

  1. De mini’s en jeugd kunnen terugkijken op een geweldig weekend. Kampleiding bedankt voor jullie enorme inzet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.