post

Jaarafsluiting Heren1

Afgelopen zondag 11 juli was het zover; het lang verwachte teamuitje van heren 1. Na het sterk verkorte seizoen van afgelopen jaar waarbij het team net op stoom was gekomen bleek de competitie na een kleine seizoenshelft afgeblazen. Na enige maanden buiten op het gras en in het zand trainen zat het seizoen seizoen erop en werd het afgesloten met een activiteit en bijbehorende borrel.  

Onze aanvoerder Tobias heeft het voortouw genomen en kwam met het idee om te padellen. En mix van tennis en squash, waarbij nog eens goed duidelijk werd dat sporten met hulp gereedschappen zoals een racket niet aan iedereen besteed is. De mannen van het eerste begonnen fanatiek en wisten de draad snel op te pakken. Na een ronde of 5 kwam Tobias als absolute elkaar uit de bus met een omslagen status. Stef werd met minder ervaring knap tweede. Tot op heden is het nog onduidelijk wie van het eerste het erepodium zou completeren. 

Na de activiteit zijn we gezamenlijk richting Frank gefietst om aan de barbecue te beginnen. Frank ontpopte zich als chef-kok en heeft ons goed voorzien van eten. Coen heeft speciaal voor de gelegenheid een knoflook en satésaus gemaakt door ook goed in de smaak vielen. Na het eten was het tijd voor deel twee van de activiteiten.

Tijdens de teams-uitjes van afgelopen jaar zijn er vaker pubquizen gedaan en ook gisteren stond er een pubquiz op het programma. Na elk goed beantwoorden vraag mocht het winnende team een spijker in een blok hout slaan en werd er al snel bekend waar het klustalent bij heren 1 aanwezig is. Na een spannende wedstrijd bleek team 1 met een fotofinish gewonnen te hebben. Er waren twee vragenrondes; 1 algemene en 1 over het team zelf. Aan zelfkennis geen gebrek want beide teams scoorde vooral de tweede ronde erg hoog en de spijker verdween vlot het hout in. Na de onderlinge strijd was het tijd voor de EK-finale.

Tijdens de finale heeft de helft van het team de bank warm gehouden terwijl de andere helft bezig was met volleybal of het bubbelbad uit probeerde. Na verlenging is rond twaalf uur iedereen voldaan richting huis of caravan gegaan om de volgende dag weer vroeg op te staan.

We willen graag Frank bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn tuin en vertrekkend/pauzerend lid Tobias voor de organisatie. Iedereen is deze keer zonder kleerscheuren thuis gekomen wat voor dit team een prestatie op zich is.

Tot volgende jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.