post

In gesprek over kernwaarden en beleid

Afgelopen maandag 27 januari presenteerde het bestuur de kernwaarden en het beleidsplan 2020-2025 van Apollo 8. (Zie hieronder de bijlagen)

Apollo 8 staat voor Vriendschap, Ambitie en Trots. Er waren ruim 40 aanvoerders, vertegenwoordigers van commissies, business club en Vrienden van Apollo 8 en Stichting Sporthal De Veste om met het bestuur de belangrijkste en meest prangende doelstellingen door te nemen. Het bestuur neemt alle ingebrachte ideeën mee in de uitvoering die nu vorm gaat krijgen. 

Verder is nogmaals benadrukt dat er zowel in het bestuur als commissies een aantal vacatures zijn, die van groot belang zijn voor het functioneren van de club. “We vragen iedereen die een kandidaat kent, om de naam door te geven zodat we met hem of haar in gesprek kunnen gaan”, aldus voorzitter Martin Reesink. “We zoeken enthousiastelingen. Dit kunnen natuurlijk ook mensen zijn van buiten de vereniging.

Kijk dus eens om je heen bij je vrienden of bij je buren; wie wil nu niet betrokken worden bij deze mooie vereniging! We knippen functies op en we kijken waar taken in duo’s opgepakt kunnen worden. Vanuit het bestuur helpen en coachen wij.”

Bijlagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.